AK PARTİLİ ALİ ÇOLAK STK’LARI ZİYARET ETTİ

AK PARTİLİ ALİ ÇOLAK STK’LARI ZİYARET ETTİ

AK Parti Çerkezköy Belediye Başkan Aday Adayı doktor Ali Çolak, sahadaki çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor…

AK Parti Çerkezköy Belediye Başkan Aday Adayı Doktor Ali Çolak, sahadaki çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Hemen her gün vatandaşlarla buluşan Çolak, dün de STK’lara ziyarette bulunarak, 31 Mart yerel seçimleri öncesi nabız tutmaya devam ediyor.

KIZILPINAR’DA ESNAF ZİYARETİ

Çerkezköy’de esnaf ziyaretleriyle partisinin belediye başkanını açıklamasını bekleyen Belediye Başkan Aday Adayı doktor Ali Çolak, yaklaşık iki aydır sahada vatandaşlarla biraraya gelerek belediyeden beklentileri hakkında fikir alışverişinde bulunuyor. Bu hafta yine sahada ziyaretlerde bulunan Çolak, Kızılpınar’da esnaflara giderek, ‘Hayırlı işler’ dileğinde bulundu. Çolak, Kızılpınar mahallesinde esnaflarla biraraya gelerek, belediyeden beklentilerini sordu. Çolak, vatandaşların nasıl bir belediye görmek istedikleri konusunda uzun uzun sohbet ederken, mahalle esnafına 31 Mart’ta gönül belediyeciliğiyle buluşturacakları sözünü verdi.

STK ZİYARETLERİNE BAŞLADI

Uzun süredir esnaf ve vatandaşlarla buluşan AK Partili Belediye Başkan Aday Adayı Ali Çolak, dün de STK ziyaretlerinde bulundu. Çolak, Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Odası’na giderek, Oda Başkanı Mustafa As ve yönetimiyle görüştü. Çolak, nazik misafirperverliklerinden ötürü As ve yönetimine teşekkür ederken, bu kez kendisinde Salı gününe kadar yönetim kurulu üyeliği görevinde bulunduğu Çerkezköy TSO’yu ziyaret etti.

Yeniden Çerkezköy sloganıyla seçim çalışmalarını yürüten Çolak, Çerkezköy TSO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çetin ve yönetim kurulu üyeleriyle biraraya geldi. Çolak, ziyaretin ardından, “Bugün yaklaşık 1 yıldır yönetim kurulu üyesi olarak görev aldığım Çerkezköy Ticaret ve Sanayi odası ziyaretimde sevgili ağabeyim Ahmet Çetin ve yönetim kurulu üyesi arkadaşlarıma gösterdikleri özel ilgiden dolayı teşekkür ederim.” İfadelerini kullandı.



Anahtar Kelimeler: PARTİLİ ÇOLAK ZİYARET