AK PARTİLİ ALİ ÇOLAK NABIZ TUTUYOR

AK PARTİLİ ALİ ÇOLAK NABIZ TUTUYOR

AK Parti Çerkezköy Belediye Başkan A. Adayı Ali Çolak, sokakta vatandaşları ziyareti sürdürürken, beklentilerini de dinliyor.

AK Parti Çerkezköy Belediye Başkan A. Adayı Ali Çolak, vatandaşın nabzını tutuyor. İlçede uzun süredir esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen Ali Çolak, bu haftada bir dizi ziyarette bulunarak, yerel seçimler öncesi belediyeden beklentileri dinledi.

Yaklaşan yerle seçimler öncesinde aday adayları sahada vatandaşla bir araya gelerek beklentilerini öğreniyor. Bu kapsamda yaklaşık iki aydır sahada çalışmalarını sürdüren AK Parti Çerkezköy Belediye Başkan Aday Adayı Ali Çolak, geçen hafta sonunda partisinin yaptığı temayül sonrasında sahadaki temaslarını da hızlandırdı. Bu hafta esnaf ziyaretlerinde bulunan Ali Çolak, temasları sırasında vatandaşlarla da çeşitli kahve toplantılarında bir araya geldi. Çolak, AK Parti’nin önümüzdeki yerel seçimlerden zaferle çıkacağından şüphesinin olmadığını belirten Çolak, görevin kendisine verilmesi halinde, Çerkezköy Belediyesi’ne AK Parti bayrağını dikeceklerini kaydetti.

VATANDAŞIN BEKLENTİSİ ÖNCELİĞİMİZ

Vatandaşların beklentilerini dinleyen Çolak, “Uzun süredir esnaf ve vatandaşlarımızla biraraya gelip onları dinliyorum. Belediyeden, benden ve AK Parti’den beklentilerini dinleyip, yereldeki çalışmalarla ilgili belediyenin eksikliklerine yönelik şikayetleri de not ediyorum. Bizim belediyecilik anlayışımızda vatandaşlarımızın beklentilerine cevap verecek çalışmalar önceliğimiz olacak.”dedi.



Anahtar Kelimeler: PARTİLİ ÇOLAK NABIZ TUTUYOR

CANDAN BAŞKAN: GENÇLER İÇİN VİTES YÜKSELTECEĞİZ

TEKİRDAĞ’DA GÖÇMEN KAÇAKÇILIĞI OPERASYONU

663. TARİHİ KIRKPINAR YAĞLI GÜREŞLERİ’NE 832 PEHLİVAN KAYIT YAPTIRDI

TEKİRDAĞ’DA KAÇAK TÜTÜN OPERASYONU: 19 BİN DOLU MAKARON ELE GEÇİRİLDİ

TEKİRDAĞ 4’ÜNCÜ LAVANTA GÜNLERİ BAŞLIYOR