AK PARTİ’DEN TRAKYA FLAŞ HABER’E 24 TEMMUZ ZİYARETİ

AK PARTİ’DEN TRAKYA FLAŞ HABER’E 24 TEMMUZ ZİYARETİ

AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Salih Azbay ve 24Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı nedeniyle Trakya Flaş Haber’i ziyaret etti.

AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Salih Azbay, İlçe Halkla İlişkiler Sorumlusu Akif Yıldız ve İlçe Basın Sorumlusu Erdem Amiş Trakya Flaş Haber Gazetesi’ni ziyaret ederek, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı’nı kutladı.

24 Temmuz 1908 tarihinde Türk basınında sansürün kaldırılmasıyla birlikte bugüne kadar kutlanan ‘Gazeteciler ve Basın Bayramı’ nedeniyle Trakya Flaş Haber’e ziyaretler gerçekleşti. Bu kapsamda AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Salih Azbay da yönetim kurulu üyeleri İlçe Halkla İlişkiler Sorumlusu Akif Yıldız ve İlçe Basın Sorumlusu Erdem Amiş ile birlikte Trakya Flaş Haber’e gelerek, kutlamada bulundu. Azbay ve beraberindekileri Genel Yayın Yönetmenimiz Abdulhamit Albez karşılarken, nazik ziyaretleri nedeniyle teşekkür etti.

Kısa ziyarette basının toplum hayatındaki yerine dikkat çeken AK Parti İlçe Başkanı Salih Azbay, her zaman yerel basının yanında olduklarını ve ellerinden geldiği kadarıyla desteklediklerini belirtti.



KOCAELİ MİLLETVEKİLİ YILMAZ’DAN ÇERKEZKÖY’E ZİYARET

MİLLETVEKİLİ AVŞAR ORMAN BAKANI’NA ORMANLARIN KÜÇÜLMESİNİ SORDU

ÜN: TARIMDA SON 27 SENENİN EN KÖTÜ DÖNEMİNİ YAŞIYORUZ

KAPAKLI MELCİSİ EYLÜL AYI İLK TOPLANTISINI YAPTI

EDİRNE'DE AYÇİÇEĞİ HASAT TÖRENİNE SERT TEPKİ: CENAZE NAMAZI KILINMASI GEREKİRKEN ŞENLİK YAPILIYOR