AK PARTİ’DEN CUMHURBAŞKANI’NA MEKTUP KAMPANYASI

AK PARTİ’DEN CUMHURBAŞKANI’NA MEKTUP KAMPANYASI

AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanlığı’nca, “Cumhurbaşkanımız ile fikrini paylaş, ülken için bir adım at” projesi kapsamında mektup standı açtı, vatandaş da Cumhurbaşkanı’na mektup yazdı.

AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanlığı “Cumhurbaşkanımız ile fikrini paylaş, ülken için bir adım at” projesi kapsamında Çerkezköy Cumhuriyet Meydanı’nda stant kurdu. Vatandaşlar Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a mektup yazdı.

AK Parti vatandaşların Cumhurbaşkanı’na mektup yazması için Çerkezköy’de stant kurdu. AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Salih Azbay, “Yeni Türkiye yüzyılında Cumhurbaşkanımızın Türkiye için bütün teşkilatlara göndermiş olduğu Cumhurbaşkanımızla bir mektup da siz yazın, fikrinizi paylaşın, ülken için bir adım at sloganıyla yola çıkıyoruz.” dedi.

Vatandaşların Cumhurbaşkanı Erdoğan ile iletişimini sağlamak istediklerini dile getiren Azbay,  “Bu vesileyle, halkımızla iç içe oluyoruz, halkımızın fikrini dinliyoruz. Hem fikirlerini beyan etmesi açısından hem de taleplerini Cumhurbaşkanımıza yazmaları açısından vesile oluyoruz. Vatandaşımızın da yoğun bir ilgisi var. Kendilerine teşekkür ediyoruz. Biz bu mektupları Allah nasip ederse Cumhurbaşkanımıza ulaştıracağız. Cumhurbaşkanımızın okuyacağını, ilgi göstereceğini, vatandaşı dinleyeceğini biliyoruz. Ülke olarak şu an birliğe ve beraberliğe ihtiyaç duyduğumuz bir dönem. Siyaseten bir noktaya kadar insanların görüş ayrılığı olabilir ama iş Türkiye’ye, ülkeye geldiği zaman,  vatan toprakları, bayrak söz konusu olduğunda herhangi bir fikrin, siyasi bir ayrışmanın bence bir önemi yok. Siyaseten bakış açımızın Türkiye yüzyılında Türkiye’nin ortak paydası olan vatan topraklarına sahip çıkmaktır. Biliyorsunuz, Orta Doğu’da bir ateş çemberi var. Buradan gelebilecek bir tehlikeye karşı biz topyekûn CHP’si, MHP’si, Yeniden Refah’ı ve bizimle beraber AK Parti ile birlikte siyasi bir söylemi kenarı bırakıyoruz. Hep birlikte bir Türkiye oluyoruz diye düşünüyorum.” dedi.



TEKİRDAĞ’DA GAZZE PROTESTOSU

AK PARTİ’DEN CUMHURBAŞKANI’NA MEKTUP KAMPANYASI

MİLLETVEKİLİ AVŞAR: FAKİRİN EKMEĞİ KÜÇÜLÜRKEN ZENGİNİN SERVETİ BÜYÜYOR

DEVA PARTİLİ AVŞAR: ANAYASA DEĞİL, KRİZLERİN SEBEBİ CUMHURBAŞKANLIĞI HÜKÜMET SİSTEMİ DEĞİŞMELİ

MİLLETVEKİLİ AVŞAR’DAN SILA BEBEK AÇIKLAMASI