Politika

Politika Haberleri

AK PARTİ’DEN ÇTSO’YA ZİYARET

AK PARTİ’DEN ÇTSO’YA ZİYARET

AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Azbay’dan göreve geldikten sonra yönetimiyle birlikte ilk kez Çerkezköy TSO'yu ziyaret etti.

14 Mayıs Genel Seçimleri’nden önce göreve gelen AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Salih Azbay, Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte, Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası (ÇTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çetin’i ziyaret etti.

AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Salih Azbay’ın yönetimiyle birlikte yaptığı ÇTSO ziyaretinde,  Ahmet Çetin de misafirlerini yönetim kurulu üyeleriyle birlikte karşıladı. Ziyarete ÇTSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Sinan Sifil ve Yönetim Kurulu Üyeleri Ali Çolak ile Sedat Çolak da katıldı.  Ziyaret sırasında Salih Azbay ile Ahmet Çetin, tüm kurumlar ile birlikte iş birliği içinde bölge için yürütülebilecek çalışmaları görüşerek, istişare etti. 

Ziyaret sırasında, bölgemiz ile ilgili güncel konuların görüşüldü. Çerkezköy’ün il olması adına da STK’lar, belediyeler ve siyasilerin bir arada adımlar atması gerektiği yönünde her iki başkanda görüşlerini paylaştı.



Anahtar Kelimeler: PARTİ’ ZİYARET

KAPAKLI MECLİSİ BU AYIN İLK OTURUMUNU YAPTI

MİLLETVEKİLİ AVŞAR ASGARİ ÜCRETE VERDİ VERİŞTİRDİ

BAŞKAN DR. YÜCEER: SİVAS’IN AYDINLIĞI SÖNMEYECEK

BAŞKAN DR. CANDAN YÜCEER'İN 1 TEMMUZ DENİZCİLİK VE KABOTAJ BAYRAMI MESAJI

CANDAN BAŞKAN İMAMOĞLU’NU ZİYARET ETTİ