AK PARTİ İLÇE BAŞKANI AZBAY’DAN KONGREYE DAVET

AK PARTİ İLÇE BAŞKANI AZBAY’DAN KONGREYE DAVET

Hafta sonunda Ankara’da yapılacak olan AK Parti Genel Kongresi öncesinde vatandaşlara seslenen bulunan AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Salih Azbay, kongreye davet etti.

AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Salih Azbay, bu hafta sonu yapılacak olan partisinin genel kongresine davette bulundu.

AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Salih Azbay, kongre daveti için yaptığı açıklamada, “Kurulduğu günden güne kadar hizmet yarışında bayrağı aldığı noktadan hep daha ileriye taşımanın derdinde olan kadrolarımız, bugünden sonra da bu hizmet yarışında hep daha iyisi için çalışmaya, liderimiz Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte yorulmadan bir an dahi duraksamadan büyük bir azim ve kararlılıkla yoluna devam edecektir. Büyük ve güçlü Türkiye, geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza borcumuzdur.”dedi.

“TÜM DAVA ARKADAŞLARIMI DA BÜYÜK KONGREMİZE DAVET EDİYORUM”

“Türkiye Yüzyılı için hep yeni, hep ileri diyoruz ve bu yoldan asla vazgeçmeyeceğiz. “ diyen Azbay açıklamasını şöyle tamamladı: “AK Parti Ailesi olarak, kutlu yürüyüşe her zaman en önde, en güçlü bir şekilde destek olmaya devam edeceğiz. AK Parti Çerkezköy İlçe Teşkilatı olarak 7 Ekim Cumartesi günüde bütün teşkilatlarımızla birlikte coşku içerisinde gerçekleştireceğimiz 4. Büyük Olağan Kongremiz için Ankara Spor Salonunda olacağız. Kongreye katılmak üzere araçlarımız 6 Ekim Cuma saat:21.00’da ilçe teşkilat binamızın önünden hareket edecektir. Partimize gönül vermiş tüm dava arkadaşlarımı da büyük kongremize davet ediyorum.”



Anahtar Kelimeler: PARTİ BAŞKANI AZBAY’ KONGREYE DAVET