AK PARTİ İL BAŞKANI MESTAN ÖZCAN: MALKARA’YA AŞIĞIZ

AK PARTİ İL BAŞKANI MESTAN ÖZCAN: MALKARA’YA AŞIĞIZ

AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Mestan Özcan, beraberindeki partinin il ve ilçe yöneticileriyle birlikte Malkara’da bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

Malkara’da Şahin, Davuteli, Dolu ve Bayramtepe mahallerini ziyaret eden AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Mestan Özcan, burada vatandaşlarla ve mahalle muhtarlarıyla bir araya gelerek taleplerini dinledi. Bu ziyaretlerin ardından bir açıklama yapan İl Başkanı Mestan Özcan, “Malkara’ya, Malkara’nın her mahallesine aşığız.”dedi.

Malkara’da bir dizi ziyaretlerde bulunan AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Mestan Özcan, “Malkara’ya Malkara’nın her mahallesine aşığız. Bugün Şahin, Davuteli, Dolu ve Bayramtepe mahallerimizi ziyaret ettik. Birbirinden kıymetli hemşerilerimler buluşup hasret giderdik. Allah hepsinden razı olsun. Bizleri büyük bir muhabbet ve samimiyetle ağırladılar. Var olsunlar.”diye konuştu.

Özcan ve beraberindekiler daha sonra Malkara İlçe Başkanlığına geçerek burada Malkara İlçe Teşkilatı İstişare ve Değerlendirme Toplantısını gerçekleştirdi. Toplantının  ardından bir açıklama yapan İl Başkanı Mestan Özcan; “Malkara İlçe Başkanlığımızda gerçekleştirdiğimiz Üç Kademe Teşkilat Toplantımızın ve Sandık Esaslı Çalışma Toplantımızın hayırlara vesile olmasını diliyorum. Malkara'mızı hep birlikte daha güzel yarınlara hazırlıyoruz. Yolumuz açık ve aydın olsun.” ifadelerini kullandı.