AK PARTİ GENÇLİK KOLLARI BAŞKANI KARATAŞ: GENÇLERİ DEMOKRASİ ADASI’NA GÖTÜRECEĞİZ

AK PARTİ GENÇLİK KOLLARI BAŞKANI KARATAŞ: GENÇLERİ DEMOKRASİ ADASI’NA GÖTÜRECEĞİZ

AK Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanı Muhammet Turgut Karataş, Çerkezköylü gençleri bu yaz Demokrasi Adası'na götüreceklerini açıkladı.

AK Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanı Muhammet Turgut Karataş, Gençlik Kolları Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte Trakya Flaş Haber’i ziyaret etti. Karataş, ziyaretinde bu yaz Çerkezköylü gençleri bir adı da Yaslı Ada olan, Demokrasi Adası’na götüreceklerini söyledi.

4 yıl boyunca AK Parti Çerkezköy İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı görevini yürüten Ahmet Akyol’un geçtiğimiz ocak ayında istifa etmesinin ardından, Gençlik Kolları Başkanlığı’na getirilen Muhammed Turgut Karataş, Gençlik Kolları Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte gazetemizi ziyaret etti. Seçim öncesi olduğu için ‘tanışma’ ziyaretlerinde bulunamadıklarını belirten Gençlik Kolları Başkanı Muhammet Turgut Karataş, “Seçimden 28 gün önce atamam geldi. Yönetimimi oluşturup, hemen seçim çalışmalarına katıldık. Dolayısıyla bir tanışma ziyareti fırsatımız olmadı. Seçim bittikten sonrada bir hafta arkadaşların dinlenmesini istedim. Kısmet bugüneymiş, tanışmak ve sizinle önümüzdeki süreçte yapacağımız çalışmaları paylaşmak istedik.”dedi.

GENÇLERİ DEMOKRASİ ADASI’NA GÖTÜRECEĞİZ

Ziyarette Genel Yayın Yönetmenimiz Abdulhamit Albez’in misafiri olan Muhammed Turgut Karataş ve beraberindeki yönetim kurulunu oluşturan gençler, sohbet edip çalışmaları hakkında bilgi verdi. Gençlik Kolları Başkanı Karataş, Çerkezköy’den 55 genci TEKNOFEST’e gönderdiklerini hatırlatarak, “Göreve geldikten sonra 55 gencimizi TEKNOFEST’e gönderdik.  Hiçbir ücret almadan ve siyasi kimliklerine bakmadan Çerkezköy gençliğinin teknolojiyle buluşmasını sağladık. Bu yaz inşallah bir projemiz daha var. Gençlerimizi Yaslı Adaya götürmek. Demokrasi Adası olarak isimlendirilen tarihi adayı ve demokrasi mücadelesini gençlerimizin görmesini istiyoruz. Yine hiçbir siyasi kimliğe bakılmadan gençlerimizi bu geziye katılmasını sağlayacağız. Biliyorsunuz çok konuşulur. Kutuplaştırma diye bir tanım vardır. Biz kutuplaştırmayı yıkmak için bir araya geldik.” Diye konuştu.

Gençlere başarılar dileyen Genel Yayın Yönetmenimiz Abdulhamit Albez, “Bugün beni etkilediniz. Bu kadar kalabalık gençlik ilk kez görüyorum. Bu çoğunluğun dağılmadan istikrarlı bir şekilde çalışmasını inşallah görürüz. Siyasette kariyer düşünüyorsanız, bunun yolu gençlik kollarından geçiyor. Bugün iz bırakan çalışmalar yaparsanız, ileride siyasette iz bırakan icraatlere imza atarsınız. Tekrar başarılar diliyorum. Yolunuz açık olsun.” diye konuştu.

 

 



ÇERKEZKÖY ENDÜSTRİYEL FUARI, 4 EYLÜL’DE KAPILARINI AÇIYOR

SANAYİCİLERLE ATIK ENERJİLERİN SERACILIKTA KULLANILMASI TOPLANTISI YAPILDI

ÇTSO’YA KAYITLI 29 FİRMA TÜRKİYE’DE İLK 500’DE

ÇOSB’DE MEZUNUYET HEYECANI

PTT’DEN EMEKLİLERE YÜZDE 20 İNDİRİM