AK PARTİ ÇERKEZKÖY İLÇE TEŞKİLATI DELEGE SEÇİMİ YAPTI

AK PARTİ ÇERKEZKÖY İLÇE TEŞKİLATI DELEGE SEÇİMİ YAPTI

AK Parti Çerkezköy’de bugün yapılan delege seçiminde ilçe kongresinde oy kullanacak 400 delege belirlendi.

Önümüzdeki ay yapılması planlanan AK Parti Çerkezköy 8.Olağan İlçe Kongresi’nde oy kullanacak olan 400 delege bugün yapılan mahalle seçimleriyle belirlendi. Çerkezköy’de delege seçimleri 12 mahalle de yapıldı. 

Bugün (Pazar), saat 12.30-17.00 saatleri arasında delege seçimi gerçekleştirdi. Çerkezköy Halk Eğitim Merkezi’nde gerçekleştirilen delege seçimlerine AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Salih Azbay, eski ilçe başkanları, Çerkezköy Belediyesi eski Başkanı Ali Ertem, meclis üyeleri ve partililer katıldı. 

Delege seçiminde konuşan AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Salih Azbay, ilçe başkanlığı seçimlerinin önümüzdeki ay yapılacağını, bugün yapılan seçimde ise önümüzdeki ay ilçe kongresinde oy kullanacak 400 delegenin belirleneceğini kaydetti. İlçe Başkanı Azbay, “2002’den bu yana AK Parti’de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yol arkadaşı olmaktan büyük onur ve gurur duyuyoruz. Ümit ediyorum ki siz de gurur duyuyorsunuz. Allah nasip ederse tam belli olmamakla beraber kongremizi önümüzdeki Ekim ayının 26’sı gibi, gerçekleştireceğiz. 22 yıllık iktidarda yapılan hizmet siyasetinin on katı ve yüz katını yaparak, yeni Türkiye'yi inşa edebilmek için yeniden siz değerli dava arkadaşlarımızla birlikte ‘yeniden AK Parti’ diyip Sayın Cumhurbaşkanımızı inşallah yeniden başkan seçeceğiz” dedi.

MAHALLE MAHALLE DELEGELER

Konuşmaların ardından her mahalle için ayrı ayrı kurulan sandıklarda oy kullanan AK Partililer, 400 delegeyi belirledi. Delege seçimlerinde oy kullanma işlemi saat 17.00’a kadar sürdü. Sandıkların kapanmasının ardından yapılan sayım sonucunda mahalle mahalle delegeler şöyle dağıldı. 

Veliköy Mahallesi: 26

Yıldırım Beyazıt Mahallesi: 37

Kızılpınar Mahallesi Namık Kemal Mah. 13

Gazi Osman Paşa MahallesiB 27

Kızılpınar Atatürk Mahallesi: 50

Fatih MahallesiB 38

Kızılpınar Gültepe Mahallesi: 28

İstasyon Mahallesi: 45

Fevzi Paşa Mahallesi: 41

Bağlık Mahallesi: 44

Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi: 36