AK PARTİ ADAYI ÖĞE’DEN İLK MESAJ

AK PARTİ ADAYI ÖĞE’DEN İLK MESAJ

Cumhur İttifakı Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Abdullah Öğe AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanlığı önünde adaylığının ilanından sonra ilk konuşmasını yaptı.

AK Parti Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Abdullah Öğe ilk açıklamasını İlçe binası önünde yaptı. Kalabalık bir grup ve havaifişek eşliğinde karşılanan Abdullah Öğe, Cumhur İttifakı’nın ortağı MHP’lilerinde katılımıyla AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanılğı önünde gövde gösterisi yaptı.

CUMHUR İTTİFAKI BAYRAĞINI BELEDİYEYE DİKECEĞİZ”

Dünkü programda ilk konuşmayı Çerkezköy AK Parti İçe Başkanı Salih Azbay, gerçekleştirerek şunları söyledi: “Geçmişe 2014 yılında bir yol kazası yaşadık kendimize buradan bir ders çıkardık. Aynı kazayı yaşamamak için, gün birlik günü, gün beraberlik günü, Çerkezköy’e Cumhur ittifakının bayrağını Allah’ın izniyle 31 Mart akşamı, 1 Nisan sabahı dikeceğiz. Bunu bütün samimiyetimle söylüyorum. Sahada bizimle birlikte aday adaylık döneminde çalışan bütün aday adaylarımıza buradan tek tek kucak dolusu sevgilerimi sunuyorum. Allah’ın izniyle gönül gönle, kucak kucağa çalınmadık kapı, sıkılmadık el bırakmayacağız. Hep birlikte 1 Nisan’da dediğim gibi Cumhur ittifakı bayrağını belediyeye dikeceğiz.” dedi. 

AK Parti İlçe Başkanı Azbay’ın ardından konuşma gerçekleştiren MHP Çerkezköy İlçe Başkanı Fatih Berber, “Cumhur İttifakı olarak MHP Sayın Genel Başkanımız Dr. Devlet beyin sahiplendiği noktada Çerkezköy’de biz de Cumhur İttifakına var gücümüzle kadın kollarımız, ülkü ocaklarımız ve yönetimimizle var gücümüzle çalışıp zillet ittifakının elinde bulunan Çerkezköy Belediyesi’ni almak için canla, başla çalışacağız. Bunu buradan ilan ediyoruz.” dedi.

“ÇERKEZKÖY’Ü İKTİDAR NİMETLERİNDEN YARARLANDIRACAĞIZ”

Cumhur İttifakı Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Abdullah Öğe son olarak kürsüye gelerek, parti binası önünde toplanan vatandaşlara seslendi. Çerkezköy’ü iktidar nimetlerinden yararlandırmak istediklerini belirten Abdullah Öğe, “Çok kıymetli dava arkadaşlarım, sizleri çok özlemiştim. Bu meydanları çok özlemiştim.15 Temmuz’da meydanlarda hep birlikteydik. 15 Temmuz aklıma geldi. İnşallah bir daha 15 Temmuzları yaşamayacağız. Bu soğuk havada bizleri beklediniz, hakkınızı helal edin. Çok kıymetli hemşerilerim, çocuklar bizim önceliğimiz, gençler geleceğimiz, kadınlar başımızın tacı. Biz büyüklerimizin gölgesinde yetiştik. İnşallah ilçe başkanlarımızın da ifade ettiği gibi 1 Nisan sabahı hep beraber belediyeyi yönetip, o projelerle gençlerimize, kadınlarımıza, çocuklarımıza ve büyüklerimize daha güzel bir Çerkezköy yaşatmak için, Cumhur İttifakı ile birlikte inşallah belediyeyi beraber yöneteceğiz.” 

AK Parti Belediye Başkan Adayı Öğe, sözlerini şöyle tamamladı: “Çerkezköy’de yaşayan herkesin hizmetlerden, yapılacak projelerden herkesin hak ettiği ölçüde almaya hakkı var. Emin olun Türkiye’nin neresine giderseniz gidin bakın Ak Parti belediyeciliğin insan odaklı hizmet peşinde koştuğunu göreceğiz. Biz de bunun için elimizden gelen gayreti hep birlikte yapacağız. Buraya geldiğiniz için, bize bu desteği verdiğiniz için, bize bu heyecanı kattığınız için her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.” dedi. 

 



Anahtar Kelimeler: PARTİ ADAYI MESAJ

ÇERKEZKÖY ENDÜSTRİYEL FUARI, 4 EYLÜL’DE KAPILARINI AÇIYOR

SANAYİCİLERLE ATIK ENERJİLERİN SERACILIKTA KULLANILMASI TOPLANTISI YAPILDI

ÇTSO’YA KAYITLI 29 FİRMA TÜRKİYE’DE İLK 500’DE

ÇOSB’DE MEZUNUYET HEYECANI

PTT’DEN EMEKLİLERE YÜZDE 20 İNDİRİM