AHMET DAVUTOĞLU YARIN TEKİRDAĞ'A GELİYOR

AHMET DAVUTOĞLU YARIN TEKİRDAĞ

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, genel seçimler yaklaşırken il ziyaretlerini sürdürüyor.

Türkiye Cumhuriyeti Eski Başbakanı ve Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, 14 Ocak Cumartesi Günü (yarın) Tekirdağ’a geliyor.  

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, genel seçimler yaklaşırken il ziyaretlerini sürdürüyor. Başkan Ahmet Davutoğlu yarın sabah Tekirdağ’ gelecek. Davutoğlu gerçekleştireceği Tekirdağ ziyareti sırasında ilk olarak saat 10:00'da Tekirdağ’da faaliyet gösteren basın mensuplarıyla kahvaltı programında bir araya gelecek. Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası’nda gerçekleşecek olan programda Genel Başkan Davutoğlu gazetecilerin sorularını yanıtlayacak.  

BAŞKAN ALBAYRAK İLE BİR ARAYA GELECEK

Basın mensupları ile bir araya gelinmesinden sonra bir dizi ziyaret gerçekleştirecek olan Başkan Davutoğlu, Tekirdağ Ticaret Odası Yönetim Kurulu ile buluşacak. Saat 14:00’da çarşı esnafı ile bir araya gelecek ve Tekirdağ Odalar Birliği Yönetim Kurulu’nu ziyaret edecek olan Davutoğlu, akabinde Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak’ı Büyükşehir Belediye Binası’nda ziyaret edecek.

Davutoğlu’nun öğleden sonra devam edecek olan programı ise şöyle: Saat 15:00 Tekirdağ Ticaret Sanayi ve Borsalar Birliği Yönetim Kurulu ziyareti, saat: 17:00 Tekirdağ İki Kardeşler Köftecisi'nde yemek ve bölgedeki esnafı ziyaret, saat: 19:00 Tekirdağ Yahya Kemal Beyatlı Kültür Merkezinde Teşkilat ve Sivil Toplum Kuruluşları ile buluşma.  



MİLLETVEKİLİ AVŞAR, GENÇLİK VE SPOR BAKANI OSMAN AŞKIN BAK'A TEKİRDAĞ'DAKİ GENÇLİK TESİSLERİNİ SORDU

SÜLEYMANPAŞA BELEDİYESİ EKİM AYI MECLİS TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

MİLLETVEKİLİ AVŞAR BU KEZ ENGELLİLERİ SORDU

AVŞAR BAKANLARA DEPREM BÖLGESİNİ SORMAYI SÜRDÜRÜYOR

MİLLETVEKİLİ AVŞAR: ÇADIRDA EĞİTİM ALAN KAÇ ÇOCUK VAR?