AHMET ÇETİN TOBB’UN KONSEY YÖNETİMİNE SEÇİLDİ

AHMET ÇETİN TOBB’UN KONSEY YÖNETİMİNE SEÇİLDİ

Çerkezköy TSO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çetin TOBB Genel Kurulu’nda, Ticaret ve Sanayi Odaları Konseyi yönetim kurulu üyeliğine seçildi.

Çerkezköy TSO (Ticaret ve Sanayi Odası) Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çetin, TOBB’DA (Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği) Ticaret ve Sanayi Odaları Konseyi yönetimine seçildi.

BUGÜN GENEL KURUL YAPILDI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da katılımıyla gerçekleşen ve mevcut başkan M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun tek aday olduğu TOBB genel kurulda, Çerkezköy TSO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çetin de Ticaret ve Sanayi Odaları Konseyi Yönetim Kurulu’na seçildi.

KONSEY YÖNETİMİNE TEKİRDAĞ’DAN 2 BAŞKAN SEÇİLDİ

ÇTSO Meclis Başkanı Hacı Mehmet Erdoğan, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Sinan Sifil, Yönetim Kurulu Üyeleri Ümit Süthan, Sedat Çolak, Ali Çolak, Özgür Sönmez, Ufuk Mangır, Bünyamin Fırat ve Evren Kahraman ile birlikte bugün yapılan TOBB Genel Kurulu’na katılan ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çetin, yeniden başkan seçilen Rıfat Hisarcıklıoğlu’nun yönetiminde konsey üyeliğine seçildi. Ticaret ve Sanayi Odaları Konseyi’nin asil üyeliğine Ahmet Çetin ile birlikte Tekirdağ’dan Çorlu TSO Başkanı Volkan İzzet’te seçildiği öğrenildi.



BAŞKAN VAHAP AKAY’DA HOŞGELDİN BEBEK ZİYARETİ

TEKİRDAĞ İTFAİYESİ SON 3 AYDA 3 BİN 485 OLAYA MÜDAHALE ETTİ

ÇORLU’DA BİN 300 DÖNÜM ANIZ ALEV ALEV YANDI

TEKİRDAĞ’DA MİLLİ MAÇ COŞKUSU: BİNLERCE VATANDAŞ SAHİLE KURULAN DEV EKRANDAN MAÇI İZLEDİ

LGS TÜRKİYE BİRİNCİSİNE 10 BİN LİRA ÖDÜL