Spor

Spor Haberleri

AHMET ÇETİN HER YERDE…

AHMET ÇETİN HER YERDE…

Eğitimden, sosyal faaliyetlere kadar birçok alanda yardımlarıyla hep öncü olan Çetin Group Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çetin, bu kez Onursal Başkanlığı’nı yaptığı Küçükyaylaspor’un Mehmetçiğe verdiği desteğin arkasında oldu.

Çerkezköy Seval Ahmet Çetin Fen Lisesi’nin hayırseveri ve başarılarının arkasındaki gücü Çetin Group Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çetin, Onursal Başkanlığı’nı yaptığı Küçükyaylaspor’un Mehmetçiğe desteğinin de sponsoru oldu.

Ahmet Çetin’in onursal başkanlığını yaptığı ve kendi köyü olan Kırklareli’nin Vize İlçesine bağlı Küçükyayla Köyü’nün takımı olan Küçükyaylaspor Kulüp Yönetimi, alkışlanacak bir karar aldı. Süper Amatör Küme’de sezonu şampiyon tamamlayan Küçükyaylaspor Kulübü olağan genel kurulunda vatanın müdafaası için canını siper eden Mehmetçikler için teklif edilen projeyle ilgili karar alındı.  Genel Kurul’da Küçükyaylalı askerler için altı ay boyunca bin TL’lik yardımla desteklenmesi için karar alındı. Kulüp Yönetimi tarafından yapılan açıklmada, “Küçükyaylaspor Kulübü Yönetim Kurulumuz almış olduğu karar doğrultusunda köyümüzden ve köylümüz olup başka yerde yaşayan köylülerimizin; ülkemizin bölünmez bütünlüğü ve al bayrağın şanı için askerlik görevlerini yerine getirecekleri altı ay boyunca bin liralık yardım yapma kararı almış bulunuyoruz. Bu konuyla ilgili irtibat kurulacak kişiler Kulüp Başkanımız sayın Gökmen Bartan ve Yönetim Kurulu Üyemiz, sayın Furkan Düzenci’dir.”denildi. Açıklamada ayrıca şunlara yer verildi: “Bu sosyal sorumluluk projemizin sponsorluğunu Emekli SAT komandosu, Kardak Gazisi ve Onursal Başkanımız sayın Ahmet Çetin üstlenmiştir. Kendilerine örnek davranışları ve desteklerinden dolayı teşekkür ederiz.” ifadelerine yer verildi.



Anahtar Kelimeler: AHMET ÇETİN YERDE…

BÜYÜKŞEHİR’DEN ÇERKEZKÖY’ÜN ÇOCUKLARINA YÜZME EĞİTİMİ

MİLLİ BASKETBOLCU KARAMAN KARAAĞAÇ’TA DEFNEDİLDİ

ÇERKEZKÖYLÜ MİLLİ BASKETBOLCU İLKAN KARAMAN HAYATINI KAYBETTİ

STREETBALL TURNUVASI’NIN KAZANANLARI BELLİ OLDU

BOCCİA TÜRKİYE ŞAMPİYONASI’NDA BÜYÜK BAŞARI