AHMET ÇETİN ÇTSO BAŞKAN ADAYLIĞINI RESMEN AÇIKLADI

AHMET ÇETİN ÇTSO BAŞKAN ADAYLIĞINI RESMEN AÇIKLADI

Çetin Group Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çetin Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı için adaylığını açıkladı. Çetin, Oda Başkanlığı’na değil hizmetkarlığa talip olduğunu söyledi.

Çetin Group Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çetin, “Oda Başkanlığı’na değil hizmetkarlığa talibim” diyerek Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Adaylığını açıkladı.

 

Bugün (Cumartesi) Atak Kozmetik Fabrikası Merkez Binası’nda düzenlediği basın toplantısıyla adaylığını açıklayan Çetin Group Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çetin, “Çok güçlü bir ekiple ticaret odası yönetimde bölgemize hizmetkarlığa talibiz. Yani biz oda başkanlığına değil, bölgemize hizmetkârlığa talibiz.” dedi. Seçim çalışmalarına başladığını belirten Çetin’in yanında halihazırda Çerkezköy Kent Konseyi Başkanlığı görevini yürüten Tuncay Üstünol oturdu. Çetin Üstünol’un kendi ekibinden ÇTSO Meclis Üyesi adayı olduğunu belirtti. Başkan Adayı Ahmet Çetin, ÇTSO seçimini kazanacağına inandığını belirterek, kendisi dışında aday olacaklara da başarılar diledi.

BEN 10 NURAYIM

Adaylık açıklamasına kendisiyle ilgili bilgiler vererek başlayan Ahmet Çetin, şunları söyledi: “25 yıldır iş dünyasındayım.  Yurt içinde ve yurt dışında edindiğim tecrübeleri, bugüne kadar sosyal sorumluluk projeleriyle göstermeye çalıştım, yine sosyal sorumluluk projesi olarak bu tecrübeleri Ticaret ve Sanayi Odası’nda da sergilemek ve göstermek için Başkan Adayı olmayı düşündüm.  Bugün tarihi itibariyle de adaylığımı açıklıyorum. 25 yıldır iş dünyasının içerisinde olmakla beraber ara dönemim var. Silahlı kuvvetlerde geçirdiğim dönemler var ama ondan öncesinde de zaten ticari faaliyetlerde bulunan bir ailenin bireyiyim. Herkes biliyor ben 10 numarayım. 11 çocuklu ailenin 10’uncu çocuğu olarak dünyaya gelmişim. Silahlı kuvvetler döneminde de gerçekten başarılı bir dönem geçirdikten sonra harp malülü olarak emekliye ayrıldım. Ardından bölgemizde ticarete başladım.” 


HİZMETKÂRLIĞA TALİBİZ
Sanayi ile beraber ticaret odasının kol kola omuz omuza yürümesi gerektiğini söyleyen Çetin açıklamalarını şöyle sürdürdü: “Bölgemizde sanayi de çok iyi ticaret odası da. Gelecek dönemde ticaret odasının sanayi ile beraber bölgemize daha faydalı olmak için kol kola, omuz omuza yürümesi gerekir. Çok güçlü bir ekiple ticaret odası yönetimine talip olacağız. Tabii ki istişarelerimizi yaptık, bunun sonucunda doğru tespitlerle güçlü bir kadro oluşturarak, bölgemize hizmet edeceğiz. Güçlü bir kadro ile bölgemize hizmetkarlığa talibiz. Yani biz oda başkanlığına değil, bölgemize hizmetkârlığa talibiz.

HERKES İÇİN EĞİTİM…

Eğitime çok önemli verdiğini hatırlatan Ahmet Çetin, Çerkezköy’de yaptırdığı Fen Lisesi’nin de çok iyi olduğunu, güzel başarılar elde ettiğini hatırlatarak sözlerine şöyle devam etti: “Ben aynı zamanda sosyal sorumluluk projelerine de oldukça önem veren, gelecek ekip de aynı şekilde sosyal sorumluluk projeleri sadece ve sadece sanayi ve iç dünyası ile ilgili değil, sosyal sorumluluk projelerinin içerisinde olacak. Yine sosyal sorumluluk projesi olarak gördüğüm eğitime verdiğimiz destek var. Çünkü eğitim herkes için önemlidir. Slogan olarak bizim de vizyonumuz eğitim herkes için önemlidir. Bizim için ise eğitim her şeydir. Bunu da yansıttığımı hepiniz biliyorsunuz.”  

ÇTSO BAŞKAN VEKİLLİĞİ YAPTIM

Daha önce ÇTSO’da başkan vekilliği görevini yaptığını hatırlatan Başkan adayı Ahmet Çetin, “Geçmişte, bazı STK'larda görevlerimiz de bulunuyor. TÜSİAD üyesiyiz, yine bununla beraber daha önceki yıllarda Çerkezköy Ticaret Odası başkan vekilliği yaptığımızda da güzel işler yaptığımızı biliyorsunuz. Polis Derneği’nde de görev aldık. Bölgemizi kalkındıracak hamleleri iyi yapacak bir kadro ile gelmeyi hedefliyoruz. Odaya yine başkan olmak isteyen tüm adaylarda aynı amaçla geldiğine inanıyorum. Güzel bir yarış olacağına da inancım tamdır. Sonucunda da Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odasının üyelerinin kazanmasını hepimiz istiyoruz. Yoksa orası şereflenme yeri değil, şereflendirme yeridir. Orası makam peşinde olanların yeri değil, orası hizmetkarlığa talip olanların yerleridir. Bunu da en iyi şekilde yapacağımıza inanıyorum.” diye konuştu.

YAPABİLECEĞİMİZ SÖZLERİ VERECEĞİZ

Başkan adaylığını açıklayan Ahmet Çetin, gazetecilerin sorularını da yanıtladı. Çetin, “Bu ilk toplantımız basınla. Daha sonra projelerimizi ekibimizle birlikte açıklayacağız. Bu ilk ilanın açıklamasını yaptık. Yine odaya hizmet verecek üyelerimizle beraber, meclis üyeleriyle beraber, adayları ile beraber bu açıklamayı yaptıktan sonra verdiğimiz sözün sonuna arkasında duracağız. Ve yapabileceğimiz sözleri vereceğiz. İmkanlar doğrultusunda, bu imkanlar ticaret odasının tüzüğünde, mevzuatında belli olan kriterler olacak. O kriterler doğrultusunda bölgemizin kalkınması için bu yola çıktık.” Dedi.

TARLADA İZİ OLANIN HARMANDA GÖZÜ OLUR
Gazetecilerden gelen “Grup olarak mı, bireysel mi, seçime gireceksiniz? “ şeklindeki bir başka soruya da Başkan Adayı Çetin şöyle cevap verdi: “Bunu tek başına benim açıklamamla olmaz. Tüm aday olan başkan adaylarının çıkarken en başta bunun açıklaması gerekirdi. Grup olarak onlar başladığı için mecburen biz de grupların kurulması yönünde çalışacağız. Kendi ekibimizi oluşturacağız. Öbür türlü birazcık siyasi olur. Bireysel değil, bir grup olarak seçime gireceğiz. Gruplardan oluşacak olan yönetim kurulu ve meclis gruplardan oluşacak. Gerçekten hizmete talip olan kişilerin orada olmasını hedefliyorum. Ben kazanırsam, elbette gruplardan odaya girecek herkesle çalışacağız. Ama tarlada izi olanın harmanda gözü olurmuş ya, benimle çalışanlar elbette yanımızda yer alacak.” ifadelerini kullandı.

SEÇİM KASIM AYINDA

Gazetecilerin seçim tarihiyle ilgili sorusuna ise, Başkan Adayı Çetin, şöyle cevap verdi: “Şu andaki mevcut sisteme göre önümüzdeki kasım ayında odanın seçimleri yapılması gerekiyor.”   



PLATONİK AŞK DEHŞETİNDE ZANLI TUTUKLANDI

SİLAHLI SALDIRIDA HAYATINI KAYBEDEN KİŞİ TOPRAĞA VERİLDİ

CİNSEL İSTİSMARA VE ŞİDDETE UĞRAYAN 2 YAŞINDAKİ SILA’DAN KÖTÜ HABER

ÇOCUKLAR, BÜYÜKŞEHİR’İN PATİ FEST ETKİNLİĞİNDE BULUŞTU

BÜYÜKŞEHİR, ÇOCUKLARA HAYVAN SEVGİSİ AŞILIYOR