AFAD'DAN HAVA DURUMU UYARISI: TEDBİR ALIN!

AFAD

AFAD tarafından yapılan açıklamada yarın (Pazar) için Tekirdağ’daki vatandaşlardan Sel, su baskını, hortum gibi olumsuzluklara karşı tedbirli olunmasını istedi.

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) pazar günü 44 il için ‘turuncu’, 20 il için ‘sarı’ meteorolojik uyarı yapıldığını bildirdi. 

AFAD’dan Meteroloji genel Müdürlüğü’nden alınan bilgilere göre yapılan açıklamada yarın için (Pazar günü) “Meteorolojiye göre ilinizde yarın gök gürültülü sağanak ve fırtına bekleniyor. Sel, su baskını, hortum gibi olumsuzluklara karsı tedbirli olun.”denildi.

Açıklamada Tekirdağ, Kırıkkale, İstanbul ve  44 il için ‘turuncu’ meteorolojik  yapılırken, Edirne, Kırklareli ve 20 il için de ‘Sarı’ meteorolojik uyarı verildi. Uyarı verilen illerde valilik, kaymakamlık ve il AFAD müdürlüklerine bilgilendirmeler yapıldığı belirtilen açıklamada, ekiplerin teyakkuz halinde olduğu da belirtildi. Bu arada, çatı uçması, ağaç direk devrilmesi, soba baca zehirlenmeleri, buzlanma ve don olayları ile ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı başta ekipler olmak üzere vatandaşların tedbirli olması istendi.



Anahtar Kelimeler: ' DURUMU UYARISI: TEDBİR !

CANDAN BAŞKAN: GENÇLER İÇİN VİTES YÜKSELTECEĞİZ

TEKİRDAĞ’DA GÖÇMEN KAÇAKÇILIĞI OPERASYONU

663. TARİHİ KIRKPINAR YAĞLI GÜREŞLERİ’NE 832 PEHLİVAN KAYIT YAPTIRDI

TEKİRDAĞ’DA KAÇAK TÜTÜN OPERASYONU: 19 BİN DOLU MAKARON ELE GEÇİRİLDİ

TEKİRDAĞ 4’ÜNCÜ LAVANTA GÜNLERİ BAŞLIYOR