Politika

Politika Haberleri

ADAY OLURSAM SEÇİMİ ALIRIM

ADAY OLURSAM SEÇİMİ ALIRIM

Trakya Flaş Haber Gazetesi’ni ziyaret eden AK Parti Çerkezköy Belediye Başkan Aday Adayı Recep Biyik, Abdulhamit Albez’in sorusuna böyle yanıt verdi.

AK Parti Çerkezköy Belediye Başkan Aday Adayı Recep Biyik, Trakya Flaş Haber Gazetesi’ni ziyaret etti. Gazetemize nezaket ziyaretinde bulunan Recep Biyik, Genel Yayın Yönetmenimiz Abdulhamit Albez’in “Aday gösterilirseniz, seçimi kazanır mısınız?” sorusuna tereddütsüz yanıtını veren Recep Biyik, “Seçimi kazanacak donanıma sahip bir aday adayıyım.”dedi.

SEÇİMİ KAZANACAK DONANIMA SAHİBİM

Partilerin adaylarını yavaş yavaş açıklamaya başladığı şu günlerde İYİ Parti Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Yasemin Altın Erseçkin olurken, gözler AK Parti ve CHP’ye çevrildi. Tam bu sırada Trakya Flaş Haber Gazetesi’ni ziyaret eden AK Parti Çerkezköy Belediye Başkan Aday Adayı Recep Biyik Genel Yayın Yönetmenimiz Abdulhamit Albez’in misafiri oldu. Bir süre sohbet edip aday adaylığı üzerine değerlendirmelerde bulunan Recep Biyik, Genel Yayın Yönetmenimiz Abdulhamit Albez’in  “Aday olursanız seçimi kazanır mısınız?” sorusu üzerine şu cevabı verdi: “Kendimi Çerkezköy Belediyesi’ni kazanacak kadar donanımlı görüyorum. Seçimi kazanırım.” Dedi. 

ÇERKEZKÖY’E ANKARA DESTEĞİ ŞART

Daha sonra açıklamalarını sürdüren Biyik şunları kaydetti: “Çerkezköy’ün çok ciddi ihtiyaçları var. Gerçek manada hizmete ihtiyaç var. Bu da Çerkezköy’ün kendi bütçesiyle olacak iş değil. Mutlaka Ankara’dan destek alınmalı. Bu desteği sağlayacak kişiyim ben.  İstanbul’da uzun zaman siyaset yaptım. AK Parti’nin önemli isimleriyle birebir temas halindeyim. Çerkezköy Belediye Başkanı olursam, Ankara’ya ‘Çerkezköy Belediye Başkanıyım’ diye gitmeme gerek yok. Çünkü zaten beni tanıyorlar. Ankara’ya gittiğim zaman, oradan kaynak getirmem benim için kolay olur.” 



Anahtar Kelimeler: OLURSAM SEÇİMİ ALIRIM

MİLLETVEKİLİ AVŞAR, GENÇLİK VE SPOR BAKANI OSMAN AŞKIN BAK'A TEKİRDAĞ'DAKİ GENÇLİK TESİSLERİNİ SORDU

SÜLEYMANPAŞA BELEDİYESİ EKİM AYI MECLİS TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

MİLLETVEKİLİ AVŞAR BU KEZ ENGELLİLERİ SORDU

AVŞAR BAKANLARA DEPREM BÖLGESİNİ SORMAYI SÜRDÜRÜYOR

MİLLETVEKİLİ AVŞAR: ÇADIRDA EĞİTİM ALAN KAÇ ÇOCUK VAR?