ADANA’DAN GELEN LEZZET: LEVENT BÖREK HİZMETE GİRDİ

ADANA’DAN GELEN LEZZET: LEVENT BÖREK HİZMETE GİRDİ

11 çeşit böreğiyle Adana’nın lezzetleri arasında olan Levent Börek, Çerkezköy’de hizmete girdi.

Sürekli artan nüfusuyla birlikte yeni 655Iişletmelerinde gün be gün arttığı Çerkezköy’de kahvaltı ve börek çeşitleriyle Levent Börek hizmete girdi. İşletmeciliğini Fatih Temur’un yaptığı Levent Börek, 11 çeşit adana böreğiyle Çerkezköylülerin damak tadına yeni bir lezzet katacak.

AÇILIŞ YAPILDI

Çerkezköy Gaziosmanpaşa Mahallesi Namık Kemal Bulvarı No: 43/A’da hizmete giren Levent Börek için bir açılış töreni düzenlendi. Açılış törenine Çerkezköy TSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Sinan Sifil ve bazı yönetim kurulu üyeleriyle, iş insanları ve davetliler katıldı. Bugün açılışı yapılan Leven Börek’in işletmecisi aynı zamanda Temur İnşaat’ın sahibi olan Fatih Temur, “Çerkezköylü hemşerilerimizin damak lezzetine, farklı bir lezzet katmak için Adana’dan buraya 11 çeşit böreğimizle hizmet vermeye talip olduk. İnşallah bunda başarılı oluruz. Bugün açılışımızda bizi yalnız bırakmayan tüm davetlilere teşekkür ederim.”dedi. 

Açılışta konuşan Çerkezköy TSO Başkan Yardımcısı Sinan Sifil ise, Levent Börek’in sahibi Fatih Temur’a bol kazanç temennisinde bulunurken, “Bugün ilçemizde yeni bir lezzet, yeni bir mekanda vatandaşlarımızla buluşturuldu. Herkese hayırlı olsun.” dedi.

11 ÇEŞİT BÖREK…

Açılışın ardından misafirlere börek çeşitlerinden oluşan menü ikramında bulunulurken, işletme sahibi Fatih Temur, menüyle ilgili bilgiler verdi. 11 çeşit börek ile hizmet etmeye başlayan Levent Börek’in ana menüsü elbette ki börek. Ancak ayrıca Kahvaltı Tabağı ve omlet çeşitleriyle de Levent Börek müşterinin damak lezzetine hitap edecek. Kahve çeşitleri, tüm içecek ve meşrubat çeşitleri sıcak ve soğuk içecekler Levent Börek’te bulunuyor. Kıymalı, çikolatalı, peynirli, kavurmalı, pastırmalı, sucuklu, ıspanaklı, beyaz peynirli gibi tam 11 çeşit Levent Börek, bugünden itibaren Çerkezköy’de…



TCG-AKIN TEKİRDAĞ’DA VATANDAŞLARA KAPILARINI AÇTI

MÜJGAN VE SERKAN KARAGÖZ ÇİFTİNİN YAPIMINI ÜSTELNDİĞİ CAMİ İNŞAATI BAŞLADI

MARKALI 5 ÇİFT AYAKKABI ÇALDILAR

TEKİRDAĞ’DA DENİZCİLİK VE KABOTAJ BAYRAMI KUTLANDI

DENİZ YATAĞINDA UYKUYA DALDI, 2 MİL ÖTEDE GÖRENLER ŞAŞIRDI