ADALET BAKANI YILMAZ TUNÇ'TAN TEKİRDAĞ BAROSUNA ZİYARET

ADALET BAKANI YILMAZ TUNÇ

Tekirdağ Barosu'nu ziyaret eden Adalet Bakanı Yılmaz Tunç'a Baro Başkanı Egemen Gürcün, günün anısına plaket takdim etti.

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Tekirdağ’da gerçekleştirdiği ziyaretler kapsamında Tekirdağ Bölge Adliye Mahkemesi'nin açılışını yaparak, ardından Tekirdağ Valiliği, Tekirdağ Adliyesi ve Tekirdağ Barosu'nu ziyaret etti.

Tekirdağ Barosu ziyaretinde, avukatlık mesleğine ilişkin güncel sorunlar ve talepler ele alındı. Baro Başkanı Av. Egemen Gürcün, mesleğe dair sorunları ve çözüm önerilerini içeren kapsamlı bir dosyayı Adalet Bakanı Yılmaz Tunç’a sunarak, savunmanın güçlendirilmesi ile avukatların güncel taleplerini dile getirdi. Ziyarette konuşan Bakan Tunç, savunmanın önemine dikkat çekerek, avukatların yargı sistemindeki rolünün güçlendirilmesi gerektiğini vurguladı. Tunç, “Savunma, adaletin temel taşlarından biridir. Avukatlarımızın haklarının korunması ve güçlendirilmesi için çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Ziyarete, TBMM Önceki Dönem Başkanı Mustafa Şentop, Tekirdağ Valisi Recep Soytürk, Adalet Bakan Yardımcıları, Tekirdağ Milletvekilleri Mestan Özcan, Çiğdem Koncagül, Gökhan Diktaş, Tekirdağ Cumhuriyet Başsavcısı Erdal Şenol, Tekirdağ Adalet Komisyonu Başkanı Kadriye Atalay Karaman, Bölge Adliye Mahkemesi Başkanı Selami Yılmaz, Bölge Adliye Mahkemesi Cumhuriyet Başsavcısı Ünal Bingül ve çevre il ve ilçe cumhuriyet başsavcıları katıldı.



İSTANBUL-EDİRNE OTOYOLU’NDA YANGIN

SILA BEBEĞİN ANNESİNİN UYUŞTURUCUDAN CEZAEVİNDE YATTIĞI ORTAYA ÇIKTI

MEVLİD KANDİL ÖZEL PROGRAMI DÜZENLENDİ

ERTUĞRUL FIRKATEYNİ ŞEHİTLERİ ANILDI

ÇERKEZKÖY’DE 4 DERSLİKLİ ANAOKULU YAPTIRILACAK