Politika

Politika Haberleri

A PARTİ KONGRE STARTI VERDİ

A PARTİ KONGRE STARTI VERDİ

Yeni kurulan A Parti Tekirdağ’da kongre startı verdi. A Parti ilk kongresini yarın Süleymanpaşa’da yapacak.

A Parti Tekirdağ’da kongre sürecine girdi. Bu ay içerisinde tüm ilçe kongrelerini yaparak tamamladıktan sonra ay bitmeden de il kongresini yapacak.

A Parti Tekirdağ’da ilçe kongrelerini şubat ayında yaparak tamamlayacak. İlk kongre Süleymanpaşa İlçe Kongresi son kongre ise Çerkezköy İlçe Kongresi olacak. Daha sonra 23 Şubat Pazar günü A Parti Tekirdağ İl Kongresi’ni yapacak.

İşte kongre tarihleri.

9 Şubat Pazar Süleymanpaşa, 13 Şubat Perşembe Saray, 15 Şubat Cumartesi Kapaklı, 16 Şubat Pazar Ergene kongresi, 18 Şubat Pazar Ergene Kongresi, 20 Şubat Perşembe Malkara İlçe Kongresi, 22 Şubat Cumartesi Çerkezköy İlçe Kongresi yapılacak. 23 Şubat Pazar günü ise Tekirdağ İl Kongresi yapılacak. 

 



Anahtar Kelimeler: PARTİ KONGRE STARTI VERDİ
Yorum Yazın

ÇERKEZKÖY’DE YENİDEN REFAH PARTİSİ KADIN KOLLARI BAŞKANLIĞINA HALİDE ŞAHAP ATANDI

CHP’Lİ AYGUN: RANTA DEĞİL İSTİHDAMA KAYNAK İSTİYORUZ

İYİ PARTİ’DEN 8 MART’TA MARTENİÇKA HEDİYESİ

KAPAKLI MECLİSİ İKİNCİ OTURUMUNU GERÇEKLEŞTİRDİ

ÇERKEZKÖY BELEDİYE MECLİSİ MART AYI’NI TAMAMLADI