A MİLLİLER GOLÜ ASKER SELAMI İLE KUTLADI

A MİLLİLER GOLÜ ASKER SELAMI İLE KUTLADI

Türkiye A Milli Futbol Takımı Euro 2020 elemeleri kapsamında Fransa ile tarihi bir maça çıktı. Milli Takımımız Fransa asker selamı verdi.

Türkiye A Milli Futbol Takımı Euro 2020 elemeleri kapsamında Fransa ile tarihi bir maça çıktı. Milli Takımımız Fransa asker selamı verdi.Milli Takımımız rakibi ile Türkiye oynadığı ilk maçı 2 - 0 kazanmıştı. Ancak dün gerçekleştirilen maçta takımımız ilk yarıda epey zor anlar yaşadı. Zeki Çelik`in sakatlanmasıyla oyuna giren Kaan Ayhan, Fransa`nın hayallerini suya düşürdü. Genç futbolcunun golüyle sahadan 1-1 beraberlikle ayrıldık ve liderliğimizi sürdürdük.

Milliler Hakan Çalhanoğlu`nun kullandığı duran topta Kaan Ayhan`ın kafayla attığı gol ile karşılık verdi ve golün ardından milli oyuncular Türk taraftarların bulunduğu tribünlerin önüne gelerek asker selamı verdi.

ASKER SELAMI EKRANA VERİLMEDİ

Golün ardından spor tarihinde ender rastlanan bir olay meydana geldi. Maçın yayıncısı olan Fransa rejisi, milli takımımızın asker selamı ile yaptığı sevinci ekrana yansıtmadı.

Milli Takımımızın coşkulu sevinci kameralara yansımasa da foto muhabirleri tarafından tarihi anlar ölümsüzleştirildi. Yani foto muhabirlerinin objektifleri ekrana verilmeyen görüntüleri yansıttı ve takımımız böyle tarih yazdı...

 



KIRKPINAR’DA İLK GÜN MÜSABAKALARI TAMAMLANDI: GÜREŞECEK 40 BAŞPEHLİVAN BELLİ OLDU

TEKİRDAĞ ZAFER COŞKUSUNU BÜYÜŞEHİR’LE YAŞADI

BÜYÜKŞEHİRİN YAZ SPOR OKULLARINDA 830 ÇOCUK EĞİTİM GÖRECEK

KUMSAL SÖZÜNÜ TUTTU AKAY’A MADALYA İLE GELDİ

12 BRANŞTA DÜZENLENEN YAZ SPOR KURSLARI BAŞLADI