YAZ SPOR OKULU SONA ERİYOR

 YAZ SPOR OKULU SONA ERİYOR

Çerkezköy Belediyesi tarafından bu yıl 15 farklı branşta düzenlenen Yaz Spor Okulu kursları cuma günü sona eriyor.

Çerkezköy Belediyesi tarafından bu yıl 15 farklı branşta 2 bin 500’ü aşkın öğrencinin katılımıyla 10’uncusunu gerçekleştirilen Yaz Spor Okulu kurslarının 9 Ağustos Cuma günü sona ereceği bildirildi.

Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü tarafından bu yıl 10’uncusu düzenlenen Yaz Spor Okullarında ilk dönemin 1 Temmuz’da başladığını ve 19 Temmuz günü sona erdiğini belirten Belediye Başkanı Vahap Akay, “Çerkezköy Belediyesi Yaz Spor Okullarında ikinci dönem kursları 22 Temmuz’da başladı ve 9 Ağustos Cuma günü sona erecek. Bu yıl 15 farklı branşta düzenlediğimiz Yaz Spor Okulumuzda öğrencilerimize Futbol, Kız Futbol, Basketbol, Voleybol, Masa Tenisi, Badminton, Kort Tenis, Okçuluk, Halk Dansları, Kung Fu, Güreş, İşaret Dili, Bale, Temel Hareket Eğitimi ile Taekwondo branşlarında kurslar verildi” dedi.

YAZ SPOR OKULLARI CUMA GÜNÜ SONA ERİYOR

İkinci dönemi 22 Temmuz Pazartesi günü başlayan ve 9 Ağustos Cuma günü sona erecek olan Yaz Spor Okulları’nda, konusunda uzman eğitmenlerin eğitim verdiğini belirten Belediye Başkanı Vahap Akay, “Yaz Okulu kurslarımızın bu yılda öğrencilerimizin gelişimine katkısı olduğuna inanıyoruz. Bu yıl düzenlediğimiz Yaz Spor Okulumuza 2 bin 500’den fazla öğrencimiz kayıt yaptırdı. İlk dönemi 19 Temmuz’da sona eren Yaz Spor Okulumuzun, ikinci dönemi ise 9 Ağustos Cuma günü sona eriyor” dedi.

“KURSLARIMIZ 6 HAFTA SÜRDÜ”

Çerkezköy Belediyesi Yaz Spor Okulu’nda Halk Dansları, İşaret Dili ve Bale kurslarının Belediye Hizmet Binası’nda Çok Amaçlı Salon’da verildiğini sözlerine ekleyen Başkan Akay, “Kort Tenis kursumuz Tepe Piknik Alanı’nda, Futbol ve Kız Futbol kurslarımız 1911 Spor Tesisleri ve 100. Yıl Stadı’nda, diğer bütün kurslarımız ise 29 Ekim Spor Kompleksi’nde veriliyor. Yaklaşık 6 haftalık kurs süresince Yaz Spor Okullarımıza katılan yavrularımız yeni arkadaşlıklar, dostluklar edinerek kurslarımızda güzel vakit geçirdiler ve tatillerinde bol bol spor yapma imkanı buldular. Bu vesile ile bir kez daha bizlere güvenerek çocuklarını Yaz Spor Okulu kurslarımıza kayıt ettiren tüm velilerimize ve kurslarımızda 6 hafta boyunca büyük bir özveri ile eğitim veren eğitmenlerimize de teşekkür ediyorum” dedi.

 



Anahtar Kelimeler: OKULU ERİYOR

BÜYÜKŞEHİR’DEN ÇERKEZKÖY’ÜN ÇOCUKLARINA YÜZME EĞİTİMİ

MİLLİ BASKETBOLCU KARAMAN KARAAĞAÇ’TA DEFNEDİLDİ

ÇERKEZKÖYLÜ MİLLİ BASKETBOLCU İLKAN KARAMAN HAYATINI KAYBETTİ

STREETBALL TURNUVASI’NIN KAZANANLARI BELLİ OLDU

BOCCİA TÜRKİYE ŞAMPİYONASI’NDA BÜYÜK BAŞARI