TEKGENÇFEST BOYUNCA İLÇELERE ULAŞIM ÜCRETSİZ

 TEKGENÇFEST BOYUNCA İLÇELERE ULAŞIM ÜCRETSİZ

Tekirdağ Gençlik Festivali (TekGençFest) dolayısıyla vatandaşların tören ve kutlamalara kolaylıkla ulaşabilmeleri için tüm ilçelere 2 gün boyunca ücretsiz servis hizmeti verilecek.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından 18-19 Mayıs tarihleri arasında düzenlenecek olan Tekirdağ Gençlik Festivali (TekGençFest) dolayısıyla vatandaşların tören ve kutlamalara kolaylıkla ulaşabilmeleri için tüm ilçelere 2 gün boyunca ücretsiz servis hizmeti verilecek.

TekGençFest ile 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı coşkusu, Süleymanpaşa sokaklarından tüm Tekirdağ'a yayılacak. Edis ve Ziynet Sali'nin sahne alacağı festival çerçevesinde gerçekleştirilecek dans gösterileri, sportif gösteriler, spor turnuvaları, gençlik oyunları, kültür-sanat etkinlikleri, müzik dinletileri, gençlik çalıştayı, sergiler, kortej etkinliği, havai fişek gösterisi ile Tekirdağ'da 19 Mayıs bu yıl daha bir coşkulu kutlanacak. Süleymanpaşa'nın cadde ve sokaklarının festival renkleriyle boyanacağı kortej etkinliği, 18 Mayıs Cumartesi günü saat 19.00'da Tekira AVM önünde başlayacak. 

Büyükşehir Belediyesi vatandaşların ulaşımlarını sorunsuz bir şekilde sağlayabilmeleri için festival süresi boyunca ulaşım hizmetlerini ücretsiz şekilde gerçekleştirecek. 

18-19 Mayıs tarihlerinde Süleymanpaşa Eski Otogar Mevkii'nden tüm ilçelere seferler düzenlenecek. Servislerin son sefer saati 23.59 olarak belirlendi. 

 



ÇERKEZKÖY KAYMAKAMLIĞI’NDAN ANIZ YANGINI YASAĞI

EDİRNE’DE TOPLU BALIK ÖLÜMLERİ İLE İLGİLİ SORUŞTURMA BAŞLATILDI

KAYINPEDERİ VE KAYINBİRADERİ TARAFINDAN VURULAN DAMAT HAYATINI KAYBETTİ

OTOYOLLARDAN 21 MİLYON 67 BİN 377 ARAÇ GEÇTİ

TEKİRDAĞ’DA 180 DÖNÜM BUĞDAY CAYIR CAYIR YANDI: 3 YARALI