Kültür Sanat

Kültür Sanat Haberleri

SARAY BELEDİYESİ’NDEN ÜCRETSİZ TYT DENEME SINAVI

 SARAY BELEDİYESİ’NDEN ÜCRETSİZ TYT DENEME SINAVI

Saray Belediyesi, Temel Yeterlilik Testi (TYT) katılacak adaylar için 11 Kasım Cumartesi günü 10.00 ve 14.00 saatlerinde 2 oturum olmak üzere Atatürk Kültür Merkezi’nde ücretsiz TYT Deneme Sınavı yapacak.

Saray Belediyesi sosyal belediyecilik anlayışıyla yeni bir projeye imza attı.  Saray Belediyesi, Temel Yeterlilik Testi’ne katılacak adaylar için 11 Kasım Cumartesi günü Atatürk Kültür Merkezi’nde ücretsiz TYT Deneme Sınavı gerçekleştirecek.

SARAY BELEDİYESİ’NDEN TYT DENEME SINAVINA DAVET
Saray Belediyesi, Temel Yeterlilik Testi (TYT) katılacak adaylar için 11 Kasım Cumartesi günü 10.00 ve 14.00 saatlerinde 2 oturum olmak üzere Atatürk Kültür Merkezi’nde ücretsiz TYT Deneme Sınavı yapacak.  Konuyla ilgili Saray Belediyesi’nden yapılan açıklamada, “TYT'ye katılacak değerli adaylar; Saray Belediyesi sizlere sınav anını yaşatacak ücretsiz deneme sınavı imkanı sunuyor. Sınavda başarıyı yakalamak için sizleri bu deneyime davet ediyoruz. Sınavda dereceye girecek olanlara çok değerli kitaplar armağan edeceğimizi müjdeliyoruz. Başvurular Atatürk Kültür Merkezi’nde yüz yüze yapılacaktır. Sınava katılacakların sadece kurşun kalem ve silgi getirmesi yeterlidir.” ifadelerine yer verildi.

 



Yorum Yazın

DOĞA KOLEJİ BURSLULUK SINAVI İLE YÜZDE 100 BAŞARIYA YÜZDE 100 BURS FIRSATI

BÜYÜKŞEHİR’DEN ÇOCUKLARA FARKLILIKLARI KUCAKLAYAN ETKİNLİK

SANAYİCİLER İLKOKULU ÖĞRENCİSİ TOPRAK İMRAĞ, TEKİRDAĞ ÜÇÜNCÜSÜ OLDU

GAZETECİ ALBEZ’DEN KAYMAKAM GÜNLÜ’YE KARA KUTU KİTABI

KAPAKLI KARANFİL ANAOKULU’NUN PROJESİ 'EĞİTİMDE İYİ ÖRNEKLER' ARASINA GİRDİ