MİLLETVEKİLİ AVŞAR’DAN SILA BEBEK AÇIKLAMASI

 MİLLETVEKİLİ AVŞAR’DAN SILA BEBEK AÇIKLAMASI

DEVA Partili Avşar’ın; “İnsanlığımızdan utandık, hayatımızda taşıdığımız en ağır tabutu taşıdık.”dedi.

DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Tekirdağ Milletvekili Cem Avşar, Sıla bebek olayını Meclis gündemine taşıdı.

Meclis’te yaptığı konuşmada son zamanlarda toplumsal çürümenin sonuçlarını canlarımızla ödediğimizi belirten Avşar, “Sıla bebeğin tabutu hayatımızın en ağır yüküydü, insanlığımızdan utandık” dedi.

‘HAYATIMIZDA TAŞIDIĞIMIZ EN AĞIR TABUTU TAŞIDIK.’

Son zamanlarda sıklaşan cinayet ve şiddet olayları evin, sokağın, memleketin güvenliğini sorgular hale getirdiğine vurgu yapan Avşar; “İki gün önce Tekirdağ’da evladımız Sıla bebeği kendi ellerimizle toprağa verdik, hayatımızda taşıdığımız en ağır tabutu taşıdık, insanlığımızdan utandık.”, dedi.

‘Bu toplumsal çürüme, Meclis gündeminin ilk sırasına alınmalıdır.’

Sorunların çözüm bulduğu, müzakere edildiği ve karara bağlandığı yerin bu Yüce çatı olduğunu söyleyen Avşar, lügatimizde yeri olmayan, yüreğimizi yakan olaylara sebep olan bu toplumsal çürümeyi Meclis gündeminin ilk sırasına alınması gerektiğini belirtti.

‘TAHAMMÜLÜMÜZ KALMADI.’

“Ne benim ne de hemşerilerimin bir can, bir kadın, bir evlat daha kaybetmeye tahammülümüz kalmadı.”, diyen Avşar artık bu çürümenin kök sebeplerine inilmesi ve iktidarın tüm unsurlarıyla olayı ele alması gerektiğini ifade etti. 

‘YÜCE MECLİS’İ GÖREVE DAVET EDİYORUM.’

“Bu toplumsal çürümeye ve şizofreniye karşın sorumlulukta ve icraatta bu Yüce Meclis’in ve hepimizin üzerindedir.”, diyen Avşar; “Vatandaşın çözüm için gözü kulağı buradadır. Bütün Meclisi ve saygı değer Milletvekillerini göreve davet ediyor, daha çok sorumluluk almalı, daha çok üzerine düşmeliyiz.” şeklinde ifadeler kullandı.