KAYMAKAM BAYRAM SAĞIR ÇERKEZKÖY’DE KARNE VERDİ

 KAYMAKAM BAYRAM SAĞIR ÇERKEZKÖY’DE KARNE VERDİ

Vekaleten Çerkezköy Kaymakamlığı’nı yürüten Kapaklı Kaymakamı Bayram Sağır Çerkezköylü öğrencilerin de karne heyecanına ortak oldu.

Dün yaz tatiline giren okullarda karne heyecanı yaşandı. Çerkezköy’de öğrencilerin karne heyecanına Kapaklı Kaymakamı Bayram Sağır ortak oldu. Çerkezköy Kaymakamlığı’na vekalet eden Kapaklı Kaymakamı Bayram Sağır, öğrencilere karnelerini verdi.

43 BİN ÖĞRENCİ KARNE ALDI

Ülke genelinde olduğu gibi Çerkezköy’ de de dün karne heyecanı yaşandı. Çerkezköy’de okul öncesi, ilk ve orta öğretimde eğitim öğretim gören toplam 43 bin öğrenci karnelerini öğretmenlerinin elinden aldı. Çerkezköy Kaymakam Vekili Bayram Sağır ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş ve Şube Müdürleri İnci Narin Yerlici İlkokulu, Şehit Erdem Uçar Ortaokulu’nda gerçekleştirilen karne dağıtım programına katılarak öğrencilerin heyecanına ortak oldular. Şehit Erdem Uçar Ortaokulu’nda gerçekleştirilen programda Şehit Erdem Uçar’ın babası Muhlis Uçar, annesi Suna Uçar ve eşi Hülya Uçar’da protokol üyeleriyle birlikte öğrencilere karne dağıttı.

ÖĞRENCİLERLE HATIRAF FOTOĞRAFI ÇEKİLDİ

Çerkezköy Kaymakam Vekili Bayram Sağır, karne töreninde “Covid-19 salgını nedeniyle yaklaşık 1,5 yıllık aranın ardından 6 Eylül 2021'de yüz yüze ve tam zamanlı başlayan 2021-2022 eğitim öğretim dönemi bugün sona erdi.  Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı 43 bin öğrenci karne heyecan yaşıyor, öğrencilere yaz tatilinde dinlenmenin yanı sıra mutlaka kitap okumaya devam etmelerini ve eksik kaldıkları konulara çalışıp eksikliklerini gidermelerini tavsiye ediyorum” dedi.

Kaymakam Bayram Sağır, karne verdiği öğrencilerle sohbet edip, hatıra fotoğrafı da çekildi.

 



ÇERKEZKÖY ENDÜSTRİYEL FUARI, 4 EYLÜL’DE KAPILARINI AÇIYOR

SANAYİCİLERLE ATIK ENERJİLERİN SERACILIKTA KULLANILMASI TOPLANTISI YAPILDI

ÇTSO’YA KAYITLI 29 FİRMA TÜRKİYE’DE İLK 500’DE

ÇOSB’DE MEZUNUYET HEYECANI

PTT’DEN EMEKLİLERE YÜZDE 20 İNDİRİM