KAPAKLI’DA YOL KÖSTEBEK YUVASINA DÖNDÜ

 KAPAKLI’DA YOL KÖSTEBEK YUVASINA DÖNDÜ

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nin sorumluluğundaki Kapaklı Aynur Caddesi, köstebek yuvasına döndü. Dert yanan sürücüler, bu çukurların araçlarına da büyük zarar verdiğini söyledi.

Kapaklı’da’da Aynur Caddesi köstebek yuvasına döndü. Sürücüler, belediye yetkililerinden araçlarını bu yolda kullanmasını isteyerek, “Belediye yetkilileri Aynur Caddesi’nin ne hale geldiğini görmüyor mu? Burada gelip araç kullanmalarını tavsiye ediyoruz.  Artık yolun çökmeyen yeri kalmamış.” diye dert yandı.

Kapaklı’da Atatürk Mahallesi Aynur Caddesi’nin çökmeyen yeri yok gibi. Adeta köstebek yuvasına dönen cadde sürücülere zor anlar yaşatıyor. Araçlarını bu yolda kullanmakta zorlandıklarını söyleyen sürücüler, belediyeden bir an önce yolu asfaltlamasını istiyor. Özellikle yağmurlu havalarda yayalara da büyük rahatsızlık veren Aynur Caddesi’nin haline çözüm bekleyen semt sakinleri ve sürücüler, “Belediye yetkilileri Aynur Caddesi’nin ne hale geldiğini görmüyor mu? Burada gelip araç kullanmalarını tavsiye ediyoruz.  O zaman ne çektiğimizi görürler. Artık yolun çökmeyen yeri kalmamış. Hala araçlarımızla bu yoldan geçmeye çalışıyoruz. Sürücüye yaşattığı zorluğu bir kenara koyalım. Araçlarımızda hasar görüyor. Sık sık sanayiye gider olduk. Yağmurlu havalarda çukurlar suyla doluyor. Araçlar çukura düşünce, yan tarafta yürüyen yayanın üzerine yağmur suları sıçrıyor.  Bir an önce yetkilerden bu yola el atmalarını bekliyoruz.” diye yakındı.

Bu arada, Kapaklı Atatürk Mahallesi Aynur Caddesi’nin Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nin sorumluluğunda olan bir cadde olduğu öğrenildi.



Anahtar Kelimeler: KAPAKLI’ KÖSTEBEK YUVASINA DÖNDÜ

BAŞKAN VAHAP AKAY’DA HOŞGELDİN BEBEK ZİYARETİ

TEKİRDAĞ İTFAİYESİ SON 3 AYDA 3 BİN 485 OLAYA MÜDAHALE ETTİ

ÇORLU’DA BİN 300 DÖNÜM ANIZ ALEV ALEV YANDI

TEKİRDAĞ’DA MİLLİ MAÇ COŞKUSU: BİNLERCE VATANDAŞ SAHİLE KURULAN DEV EKRANDAN MAÇI İZLEDİ

LGS TÜRKİYE BİRİNCİSİNE 10 BİN LİRA ÖDÜL