İYİ PARTİ ÇERKEZKÖY’DE 5. YILDÖNÜMÜNÜ KUTLUYOR

 İYİ PARTİ ÇERKEZKÖY’DE 5. YILDÖNÜMÜNÜ KUTLUYOR

İYİ Parti’nin 5. Kuruluş Yıldönümü nedeniyle Çerkezköy İlçe Başkanı Erseçkin ve beraberindeki partililer Atatürk Anıtı’na çelenk sundu.

İYİ Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Yasemin Altın Erseçkin ve yönetimi ile birlikte bir grup partili 5. Kuruluş yıldönümü nedeniyle Atatürk Anıtı’na çelenk sundu.

İYİ Parti Çerkezköy İlçe Başkanlığı, İYİ Partinin kuruluşunun 5. Yıldönümü nedeniyle çelenk töreni düzenledi. Törene İYİ Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Yasemin Altın Erseçkin ve yönetim kurulu üyeleri ile bir grup partili katıldı. Çerkezköy Meydanı’ndaki Atatürk Anıtı’na çelenk koyan İlçe Başkanı Erseçkin, “Yolu İYİ’likten geçen ve vatanını milletini seven herkesi İYİ Parti çatısı altına davet ediyorum.”dedi.

Çelenk sunumunun ardından beraberindeki partililerle birlikte İYİ Parti İlçe Teşkilatı’na dönen Erseçkin, akşam da partililerle kuruluş yıldönümü nedeniyle bir kutlama gerçekleştireceklerini belirtti. Erseçkin, “Seçim sürecinde olan ülkemizde hakettiği yönetim şeklini getirmek için geçe gündüz çalışacak olan İYİ Partililer tek yumruk olarak, aynı çatı altın beraber başaracağız. Az kaldı.”diye konuştu.



MİLLETVEKİLİ AVŞAR ASGARİ ÜCRETE VERDİ VERİŞTİRDİ

BAŞKAN DR. YÜCEER: SİVAS’IN AYDINLIĞI SÖNMEYECEK

BAŞKAN DR. CANDAN YÜCEER'İN 1 TEMMUZ DENİZCİLİK VE KABOTAJ BAYRAMI MESAJI

CANDAN BAŞKAN İMAMOĞLU’NU ZİYARET ETTİ

DEVA PARTİLİ AVŞAR: MANEVİ ÖZLEMLER YERİNİ MADDİ KAYGILARA BIRAKTI!