İMAR PLANI DEĞİŞİKLİĞİ DUYURUSU

 İMAR PLANI DEĞİŞİKLİĞİ DUYURUSU

Tekirdağ Valiliği’nden yapılan açıklamada daha önce Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’nca imar planı değişikliği yapılan Çorlu’daki 200 hektar alan için askıya çıkarıldığı duyuruldu.

Tekirdağ Valiliği’nden yapılan açıklamada Bakanlık tarafından geçtiğimiz haziran ayında onaylanan Tekirdağ’ın Çorlu İlçesi’ndeki toplu konut alanın bir kısmına ilişkin lojistik alan amaçlı nazım ve uygulama imar plan değişikliğinin askıya çıkarıldığı duyuruldu.

Valilik’ten yapılan açıklamada şunlara yer verildi:

“Bakanlığımızca 22/06/2022 tarihinde onaylanmış olan Tekirdağ   İli,  Çorlu    İlçesi, Kemalettin-Nusratiye Mahalleleri, toplu konut alanının  bir  kısmına ilişkin lojistik alan amaçlı 1/5000 ve 1/1000 ölçekli nazım ve uygulama imar planı  değişikliği  04.07.2022-03.08.2022 tarihleri arasında askıya çıkarılmış olup, planlara yapılan itirazlara yönelik Bakanlığımızca yapılan değerlendirmeler neticesinde plan hükümlerine ilişkin değişiklik yapılmıştır. Söz konusu Çorlu İlçesi, Kemalettin ve Nusratiye Mahalleleri, Toplu Konut Alanı'nın yaklaşık 200 hektarlık kısmına yönelik ‘Lojistik Alan’ın Plan hükümlerine ilişkin hazırlanan UİP-59439188 Pin Numaralı ‘1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği’  21/12/2022-20/01/2023 tarihleri arasında Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü hizmet binasında,  internet sayfasında ve e-plan otomasyon sisteminde askıya çıkartılmış ve ilan edilmiştir. Plana ilişkin itirazlar Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü’ne yapılmalıdır.



Anahtar Kelimeler: PLANI DEĞİŞİKLİĞİ DUYURUSU

VALİ SOYTÜRK DENİZCİLİK VE KABOTAJ BAYRAMI’NI KUTLADI

TUNCA NEHRİ’Nİ KURAKLIK VURDU: KONTROLLÜ SULAMAYA GEÇİLDİ

GÜRCÜN BARO BAŞKANLARI TOPLANTISINA KATILDI

DÜNYA YOGA GÜNÜ’NÜ KUTLADILAR

BOŞ ARAZİDE YANGIN ÇIKTI