CHP İLÇE BAŞKANI DÖNMEZ 24 TEMMUZ’U KUTLADI

 CHP İLÇE BAŞKANI DÖNMEZ 24 TEMMUZ’U KUTLADI

CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Ayfer Dönmez, 24 Temmuz Basın Bayramı nedeniyle, ilçede faaliyet gösteren gazetecilerle birararaya geldi.

CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Ayfer Dönmez, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı nedeniyle ilçede faaliyet gösteren basın mensuplarıyla akşam yemeğinde biraraya geldi.

Yemek öncesi gazetecileri kutlayan CHP İlçe Başkanı Ayfer Dönmez, “Mesai mefhumu olmaksızın çalışan gazetecilerimiz, milletin müşterek sesidir. Demokrasinin dördüncü gücü olan ve her gün bizleri haberdar etmek için kendi hayatlarından feragat eden basın emekçilerimize teşekkür ediyorum. Çağdaş bir Türkiye için kalemiyle, klavyesiyle, fotoğraf makinesiyle, kamerasıyla emek veren, doğru haberden ödün vermeyen tüm gazetecilerimizin 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı’nı kutluyorum” dedi.

İlçe Başkanı Ayfer Dönmez’in gazetecilerle biraraya geldiği akşam yemeğine İlçe Kadın Kolları Başkanı Emel Şencan, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Aytekin Şahinkaya, İlçe Sekreteri Hüseyin Ülger, Yönetim Kurulu Üyeleri katıldı. 



Anahtar Kelimeler: BAŞKANI DÖNMEZ TEMMUZ’ KUTLADI

DEVA PARTİLİ AVŞAR: MANEVİ ÖZLEMLER YERİNİ MADDİ KAYGILARA BIRAKTI!

TEKİRDAĞ’DA EMEĞİN “ÖZEL” GÜNÜ

CHP LİDERİ ÖZEL’İN İLK DURAĞI ÇERKEZKÖY OLDU

AK PARTİLİ AZBAY HEM KUTLADI HEM DE UYARDI

CANDAN BAŞKAN’DAN KARNE MESAJI