ÇETİN GROUP’UN EMEKÇİ KADINLARINA KARANFİLLİ KUTLAMA

 ÇETİN GROUP’UN EMEKÇİ KADINLARINA KARANFİLLİ KUTLAMA

Çetin Group Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çetin 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle grup şirketlerinde çalışan kadın personele kendi elleriyle karanfil verip `Kadınlar Günü`nü kutladı.

Çetin Group Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çetin 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle grup şirketlerinde çalışan kadın personele karanfil verip `Kadınlar Günü`nü kutladı. Ahmet Çetin’e Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Seval Çetin ve Yönetim Kurulu Üyesi Atakan Çetin de eşlik etti.

Çetin Group Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çetin, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Seval Çetin ve Yönetim Kurulu Üyesi Atakan Çetin ile birlikte 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü nedeniyle Çetin Group Merkez Binası ve bağlı şirketler ÇEMOBSAN ile ATAK Farma Kozmetik fabrikalarında çalışan kadın personele karanfil verdi.

ÇETİN GROUP’TAN 8 MART KUTLAMASI

Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi`nde  (ÇOSB) 10 binin üzerinde çalışanı ile en fazla istihdama katkı sağlayan firmaların başında gelen Çetin Group`ta Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çetin, yüzlerce kadın çalışanın bulunduğu grup bünyesindeki şirketlerde kadın personelin 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü`nü karanfil vererek kutladı. Ahmet Çetin ile birlikte kadın çalışanları tek tek tebrik eden Seval Çetin ve Atakan Çetin’de karanfil takdim etti.

Tüm kadın çalışanların Dünya Emekçi Kadınlar günü`nü kutlayan Çetin Group Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çetin, kadınların istihdama katkısının çok büyük övgüye layık olduğunu belirterek, tüm çalışanlarının bu özel gününü kutladı.

Bu arada, geçen yıl Atak Farma Kozmetik 7. Watsons Ödülleri Yarışması’nda Yılın Kadın Çalışan Oranı En Yüksek Firması ödülünü de almıştı.



CANDAN BAŞKAN: GENÇLER İÇİN VİTES YÜKSELTECEĞİZ

TEKİRDAĞ’DA GÖÇMEN KAÇAKÇILIĞI OPERASYONU

663. TARİHİ KIRKPINAR YAĞLI GÜREŞLERİ’NE 832 PEHLİVAN KAYIT YAPTIRDI

TEKİRDAĞ’DA KAÇAK TÜTÜN OPERASYONU: 19 BİN DOLU MAKARON ELE GEÇİRİLDİ

TEKİRDAĞ 4’ÜNCÜ LAVANTA GÜNLERİ BAŞLIYOR