ÇERKEZKÖY’DE CHP’NİN KURULUŞ YILDÖNÜMÜNÜ KUTLADILAR

 ÇERKEZKÖY’DE CHP’NİN KURULUŞ YILDÖNÜMÜNÜ KUTLADILAR

CHP Çerkezköy İlçe Teşkilatı, CHP’nin 101’inci kuruluş yıldönümü nedeniyle bir kutlama programı düzenledi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Çerkezköy İlçe Teşkilatı tarafından partinin kuruluşunun 101’inci yıldönümü nedeniyle çelenk sunma töreni düzenlendi. CHP Çerkezköy İlçe Başkanvekili Nurcan Karaca, “Partimizin 6 ok ilkeleriyle, atamızın mirası olan Türkiye Cumhuriyeti'ne ve CHP'sine ilelebet sahip çıkmaya devam edeceğiz.”dedi.

Cumhuriyet Meydanında gerçekleştirilen programa; Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Belediye Başkan Yardımcıları Cengiz Memiş ve Gökay Keleşoğlu, Çerkezköy Belediyesi Personel A.Ş. Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Enver Bayram, CHP Çerkezköy İlçe Başkanvekili Nurcan Karaca, CHP Çerkezköy Gençlik Kolları Başkanı Aytekin Şahinkaya, CHP’li belediye meclis üyeleri, ilçe, kadın ve gençlik kolları üyeleri, partililer ve son kongrede İlçe Başkan Adayı olan Özgür Sönmez de bir grup CHP’li ile katıldı. 

CHP İlçe Başkanvekili Nurcan Karaca tarafından Atatürk Anıtı’na çelenk sunuldu. Ardından saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu. İlçe Başkanvekili Karaca yaptığı konuşmada şunları kaydetti:

“Siyasi partiler iktidar olamadıklarını da silinip giderler. CHP ülkenin kurucu partisi olarak, 6 ok ilkeleriyle, her türlü zorluğa karşı dimdik ayakta, demokrasi ve özgürlük mücadelesine 101 yıldır devam ediyor ve devam edecektir. Bağımsız, halkı refah içinde yaşayan, gençlerimizin hayallerini gerçekleştirebildiği bir Türkiye için çalışıyoruz, başaracağız. Bir millet önderleriyle yaşar ve yol bulur. Atatürk, bu milletin ışığı, geleceğe bin yıllara uzanan köprüsüdür. Bizler de atamızın ışığında, partimizin 6 ok ilkeleriyle, atamızın mirası olan Türkiye Cumhuriyeti'ne ve CHP'sine ilelebet sahip çıkmaya devam edeceğiz. 101 yıldır bu yolda emek veren, destek olan, güç veren tüm partililerimize gönülden teşekkürler. Cumhuriyet Halk Partisi'nin 101. yılı kutlu olsun” dedi.
Karaca daha sonra CHP Genel Merkezi’nin kuruluş yıldönümü nedeniyle yaptığı basın açıklamasını da okudu. Daha sonra tören sona erdi.