CANTUR TURİZM ÇALIŞANLARI KAHVALTIDA BULUŞTU

 CANTUR TURİZM ÇALIŞANLARI KAHVALTIDA BULUŞTU

Çerkezköy ve çevresinde faaliyet gösteren Cantur Turizm personeli kahvaltıda bir araya geldi.

Cantur Turizm bünyesindeki 150 personel servisi hizmeti veren tedarikçi ve çalışan şoförler kahvaltıda buluştu. Cantur Turizm’in sahibi ve aynı zamanda Çerkezköy TSO (Ticaret ve Sanayi Odası) Yönetim Kurulu Üyesi Evren Kahraman, kahvaltıya katılan tüm misafirlerine tek tek hoş geldiniz diyerek, katılımlarından ötürü teşekkür etti.

DAVETE KATILANLARA TEK TEK TEŞEKKÜR ETTİ

Cantur Turizm İşletme sahibi Evren Kahraman, çalışan ve tedarikçilere yönelik bir kahvaltı verdi. Geleneksel hale getirilen kahvaltının bu seneki kahvaltı buluşması Çerkezköy Benzin Kafe’de gerçekleştirildi. Cantur Turizm bünyesinde hizmet veren şoför ve tedarikçileri kapıda karşılayan işletme sahibi Evren Kahraman, davete icabet ettikleri için tek tek teşekkür etti. 

“İYİ BİR SİNERJİ YAKALAMIŞ BULUNUYORUZ”

Kahvaltı öncesinde de masaları teker teker dolaşan Evren Kahraman, afiyet olsun dileğinde bulundu. Çalışan ve tedarikçilerle Cantur Turizm yönetiminin istişarelerde de bulunduğu kahvaltıda konuşan Evren Kahraman, “Tedarikçi ve çalışanlarımızla iyi bir sinerji yakalamış bulunuyoruz. Yıllardır birlikte çalışmanın avantajını yaşıyoruz. Bizim için her çalışanımız, Cantur Turizm Ailesi’nin kıymetli bir ferdidir. Bu sinerjiyi korumak ve iş yaşamının stresinden bir sabah kahvaltısında da olsa uzaklaşmak amacıyla bir araya geldik.” dedi.

KURBAN BAYRAMI’NI KUTLADI

Geleneksel hale getirilen kahvaltı programını her yıl özel zamanlarda düzenleyen Cantur Turizm sahibi Evren Kahraman, “Biliyorsunuz önümüzde, birkaç gün sonra dini bayramımız var. Bu vesileyle de herkesin Kurban Bayramı’nı kutluyor, tüm çalışan ve tedarikçi arkadaşlarımıza hayırlar getirmesini diliyorum.” temennisinde bulundu.

 



CANDAN BAŞKAN: GENÇLER İÇİN VİTES YÜKSELTECEĞİZ

TEKİRDAĞ’DA GÖÇMEN KAÇAKÇILIĞI OPERASYONU

663. TARİHİ KIRKPINAR YAĞLI GÜREŞLERİ’NE 832 PEHLİVAN KAYIT YAPTIRDI

TEKİRDAĞ’DA KAÇAK TÜTÜN OPERASYONU: 19 BİN DOLU MAKARON ELE GEÇİRİLDİ

TEKİRDAĞ 4’ÜNCÜ LAVANTA GÜNLERİ BAŞLIYOR