CANDAN YÜCEER’DEN ŞARKÖY ÇIKARMASI

 CANDAN YÜCEER’DEN ŞARKÖY ÇIKARMASI

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Başkan Aday Adayı Candan Yüceer, bugün Şakröy’de bir dizi ziyarette bulundu.

CHP’de önceki hafta Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adaylığı’nı ilan eden Candan Yüceer, sahadaki çalışmalarını sürdürüyor. CHP’nin Büyükşehir Belediye Başkan Adaylığı’na en yakın isim olan Candan Yceer, ilk ziyaretini partisinin Şarköy İlçe Başkanlığ’na yaptı. Yüceer, daha sonra esnaf odası, şoförler odası, ziraat odası ve bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

İLK DURAK İLÇE BAŞKANLIĞI OLDU

CHP Şarköy İlçe Başkanlığı’na ziyarette bulunan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Candan Yücer, geçtiğimiz günlerde abisi Kemalettin Altınay'ı kaybeden İlçe Başkanı Seyhan Altınay'a taziye dileklerinde bulundu. Daha sonra ilçe binasında Şarköy’deki CHP’lilerle bir araya gelen Candan Yücer, Tekirdağ ve Şarköy’ün gündemini değerlendiren bir sohbette bulundu. 

ŞARKÖY’DE ODA YÖNETİMLERİNİ ZİYARET ETTİ

Büyükşehir Başkan Aday Adayı Candan Yüceer daha sonra,  Şarköy Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi’ni ziyaret etti. Burada Kooperatif Başkanı Neşet Yavuz ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya gelen Yüceer, esnafın sorunlarını dinledi. Kooperatif ziyaretinden sonra,  Şarköy Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Sedat Demiray ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret ederek şoför esnafının sorunlarını dinleyen Candan Yüceer, son olarak ise Şarköy Ziraat Odası Başkanı Ömer Düzgen ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya geldi. Yüceer, Ömer Düzgen ve Ziraat Odası yönetim kurulu üyeleriyle çiftçilerin sorunlarını dinledi. 

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Candan Yüceer, oda ziyaretleri dışında Şarköy’de vatandaşlarla da biraraya geldi. Yoğun ilgi altında Büyükşehir Belediye Başkanlığı yolunda destek isteyen Yüceer’e, vatandaşlardan başarı dilekleri geldi.



Anahtar Kelimeler: CANDAN YÜCEER’ ŞARKÖY ÇIKARMASI

DEVA PARTİLİ AVŞAR: MANEVİ ÖZLEMLER YERİNİ MADDİ KAYGILARA BIRAKTI!

TEKİRDAĞ’DA EMEĞİN “ÖZEL” GÜNÜ

CHP LİDERİ ÖZEL’İN İLK DURAĞI ÇERKEZKÖY OLDU

AK PARTİLİ AZBAY HEM KUTLADI HEM DE UYARDI

CANDAN BAŞKAN’DAN KARNE MESAJI