Politika

Politika Haberleri

CANDAN YÜCEER DE SAHADA…

 CANDAN YÜCEER DE SAHADA…

28. Dönem Milletvekilliği için aday olmayan CHP Tekirdağ Milletvekili Candan Yüceer de mevcut milletvekili adaylarıyla birlikte sahada seçim çalışmalarına katılıyor.

14 Mayıs seçimlerine doğru partiler sahaya indi. Millet İttifakı CHP Milletvekili Adayı İsmail Çelebi, Trakya Flaş Haber’i ziyaret ederken, Millet İttifakı ve Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun seçim vaatlerini anlattı.

BİZİ SEÇİN BAKAN OLAYIM!

Trakya Flaş Haber’i ziyaret eden CHP Tekirdağ 8. Sıra Milletvekili Adayı İsmail Çelebi’ye, CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Ayfer Dönmez, Millet İttifakı ortaklarından Gelecek Partisi Çerkezköy İlçe Başkanı Veysel Karakoç ve CHP Tekirdağ Milletvekili Candan Yücer ile CHP ve Gelecek Partisi ilçe yönetim kurulu üyeleri eşlik etti. Milletvekili Adayı İsmail Çelebi’den önce kısa bir açıklama yapan 28. Dönem Milletvekilliği için müracaatta bulunmayan CHP Tekirdağ Milletvekili Candan Yüceer, vatandaşı oldukça heyecanlı gördüklerini söyledi. 14 Mayıs’ta yapılacak seçimden Millet İttifakı’nın zaferle çıkacağını söyleyen Milletvekili Candan Yüceer, Genel Yayın Yönetmenimiz Abdulhamit Albez’in “Bu dönem dışarda kaldınız. Bakanlık mı düşünüyorsunuz?” sorusu üzerine, “Bizi seçerseniz, ben de bakan olurum.” diyerek karşılık veren Yüceer, “Önce seçimi kazanalım. Sonra inşallah bakan oluruz. Ama önce seçimi kazanmamız lazım.” İfadelerini kullandı. 

ÇERKEZKÖY’ÜN MİLLETVEKİLİYİM

Yüceer’in ardından CHP Tekirdağ Milletvekili Adayı İsmail Çelebi, Cumhurbaşkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun vaatlerini sıralayarak, sahada iktidara geldiklerinde neler yapacaklarını vatandaşa anlattıklarını kaydetti. Ekonomideki kötü gidişat ve enflasyonun vatandaşlar üzerinde ağır bir yük olduğunu belirten İsmail Çelebi, ekonomiyi düzelteceklerini, demokrasiyi geliştireceklerini ve hukuksuzluklara son vereceklerini söyledi. Çelebi, yerelde neler yapacaklarına ilişkin de açıklamalarda bulunurken, “Ben 8. sıra milletvekili adayıyım ama Çerkezköy’ün milletvekiliyim. Bizim aramızda seçilmiş seçilmemiş diye bir şey yok. Bölgemizin önemli sorunları var. Ben seçilemesem dahi, seçilecek milletvekili arkadaşlarımıza bölgenin sorunlarını her zaman ileteceğim. Bu yüzden ben Çerkezköy’ün zaten milletvekiliyim diyorum. Biliyorsunuz özel endüstri bölgesi olarak ilan edilen yerler var. Çerkezköy’ün İstanbul’un arka bahçesi olmasına karşıyız. Kendi başına gelişip, bölgemize yarar getirecekse atılacak her adımın yanındayız. Ama bölgemiz için değil de İstanbul’un arka bahçesi olacak şekilde yapılacak düzenlemelere de karşıyız.” diye konuştu.



Anahtar Kelimeler: CANDAN YÜCEER SAHADA…

KAPAKLI MECLİSİ BU AYIN İLK OTURUMUNU YAPTI

MİLLETVEKİLİ AVŞAR ASGARİ ÜCRETE VERDİ VERİŞTİRDİ

BAŞKAN DR. YÜCEER: SİVAS’IN AYDINLIĞI SÖNMEYECEK

BAŞKAN DR. CANDAN YÜCEER'İN 1 TEMMUZ DENİZCİLİK VE KABOTAJ BAYRAMI MESAJI

CANDAN BAŞKAN İMAMOĞLU’NU ZİYARET ETTİ