AYNI AŞK, HEYECAN, İNANÇ VE KARARLILIKLA…

 AYNI AŞK, HEYECAN, İNANÇ VE KARARLILIKLA…

AK Parti’nin kuruluş yıldönümünde bir mesaj yayımlayan Çerkezköy İlçe Başkanı Salih Azbay, “22 yaşında da aynı aşk, heyecan, inanç ve kararlılıkla ile huzur ve güvenin adresi olmaya devam ediyor.”

AK Parti 22. Kuruluş Yıldönümü’nü kutluyor. AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Salih Azbay, partisinin kuruluş yıldönümü nedeniyle yayımladığı mesajında, “14 Ağustos 2001'de çıkılan bu kutlu yürüyüş, kökünü güçlü tarihimizden alarak aziz milletimizin emrinde 22 yaşında da aynı aşk, heyecan, inanç ve kararlılıkla ile huzur ve güvenin adresi olmaya devam ediyor.”dedi.

AK PARTİ 22 YAŞINDA…

Azbay 22. Kuruluş Yıldönümü nedeniyle yayımladığı mesajında şunlara yer verdi:  “Genel Başkanımız ve Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde 14 Ağustos 2001 tarihinde kurulan AK Parti, 22. yaşını kutluyor. AK Parti kurulduğu günden bu yana ülkemizde umudun ve başarının adı olmuştur. Türkiye, AK Parti ile Dünyanın en güçlü ülkelerinden biri olmaya devam edecektir. 14 Ağustos 2001'de çıkılan bu kutlu yürüyüş, kökünü güçlü tarihimizden alarak aziz milletimizin emrinde 22 yaşında da aynı aşk, heyecan, inanç ve kararlılıkla ile huzur ve güvenin adresi olmaya devam ediyor.

“MİNNET VE ŞÜKRANLARIMI SUNUYORUM”

AK Parti, hayata geçirdiği yatırımlar, yenilik ve benzersiz icraatlar ile Türkiye’de hizmet destanları yazmayı başardı. 22 yıl önce çıkılan bu kutlu yolculukta, ülkemizi 2023, 2053 ve 2071 hedeflerine aynı inanç, ruh ve kararlılıkla taşıyan, milletimizle birlikte büyük ve güçlü, Türkiye şiarıyla yürümeye devam ediyoruz. Millet ile gönül bağı kurarak onların teveccühüne mazhar olan Genel Başkanımız ve Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ile tüm yol arkadaşlarına şahsım ve teşkilat mensubu arkadaşlarım adına minnet ve şükranlarımı sunuyorum. AK Parti’nin 22. kuruluş yıl dönümünün ülkemiz ve milletimize hayırlar getirmesini temenni ediyor, nice yıllara hep birlikte ulaşmayı yüce Mevla’dan niyaz ediyorum.”



Anahtar Kelimeler: HEYECAN İNANÇ KARARLILIKLA…

KAPAKLI TEMMUZ AYI MECLİS TOPLANTISINI TAMAMLADI

MİLLETVEKİLİ AVŞAR BAKAN ŞİMŞEK’E SESLENDİ

KAPAKLI MECLİSİ BU AYIN İLK OTURUMUNU YAPTI

MİLLETVEKİLİ AVŞAR ASGARİ ÜCRETE VERDİ VERİŞTİRDİ

BAŞKAN DR. YÜCEER: SİVAS’IN AYDINLIĞI SÖNMEYECEK