Gündem

Gündem Haberleri

EĞİTİME DESTEK...

EĞİTİME DESTEK...

Seval-Ahmet Çetin Fen Lisesi´nde 2023 Eğitim Vizyonu Belgesi´nde de kendine geniş bir yer bulan STEM Kodlama Sınıfı, Biyoloji Laboratuvarı ve Z Kütüphane açılışı yapıldı...

Çerkezköy`da `Bir sınıf donat adını yaşat` kampanyası kapsamında Seval Ahmet Çetin Fen Lisesi STEM Kodlama Sınıfı ve Biyoloji Atölyesi ile Z Kütüphane açılışı yapıldı. Açılış, Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban, Tekirdağ Milli Eğitim Müdürü Ersan Ulusan, Çerkezöy Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş, İlçe Şube Müdürleri Yusuf Hayri, Yılmaz Oğur, Mehmet Fatih Kocabaş ve okul müdürlerinin katılımıyla gerçekleşti.

STEM Robotik Kodlama Atölyesi ve Z kütüphane açılış kurdelesini, Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban, İl Milli Eğitim Müdürü Ersan Ulusan, Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Yusuf Hayri, Yılmaz Oğur, Hayırsever Seval-Ahmet Çetin çifti ve çocukları Furkan Atakan Çetin, hayırsever Sevgi Salgar, Schott Orim Cam yetkilisi Hakan Gerdan birlikte kesti.

TEŞEKKÜR PLAKETİ

2023 Eğitim Vizyonu Belgesi´nde de kendine geniş bir yer bulan STEM Kodlama Sınıfı sponsoru Çemobsan Metal ve Plastik San. adına Furkan Atakan Çetin?e Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban, Z Kütüphane sponsoru olan Schoot Orim Cam San. Hakan Gerdan?a Tekirdağ Milli Eğitim Müdürü Ersan Ulusan, Biyoloji Laboratuvarı sponsoru Basf firması adına Sevgi Gürgen?e Çerkezköy Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş plaketlerini verdi. Kurdele kesiminden sonra Kaymakam Abban ve konuklar atölyeleri ve Z Kütüphaneyi gezdi. Seval Ahmet Çetin Fen Lisesi öğrencileri İl Milli Eğitim Müdürü Ersan Ulusan ile röportaj yaptı. Daha sonra Uulsan, okul öğretmenleri ile bir araya gelerek kısa bir sohbet gerçekleştirdi.



Anahtar Kelimeler:

TEKİRDAĞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ İTFAİYESİ’NDEN VALİ SOYTÜRK’E ZİYARET

SILA BEBEĞİN DURUMU KÖTÜYE GİDİYOR: BEYİN DOKUSU ATMAYA BAŞLAMIŞ

TEKİRDAĞ’DA AVRUPA HAREKETLİLİK HAFTASI’NDA BİSİKLET TURU DÜZENLENDİ

FABRİKA SERVİSLERİ ÇARPIŞTI: 12 İŞÇİ YARALI

ULAŞIM AĞLARIYLA GÜÇLÜ TEKİRDAĞ