CHP`LİLER ÇATALCA`DA

CHP`LİLER ÇATALCA`DA

CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Bakanı Ekrem İmamoğlu 23 Haziran`ın ardından vatandaşlara teşekkür ziyaretine çıktı. Çatalca`da CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile birlikte vatandaşla buluşan İmamoğlu`nu tebrik edenler arasında Saray Belediye Başkan

CHP Genel  Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve CHP İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu ile Çatalca?nın Aydınlar Mahallesi`ne teşekkür ziyaretinde bulundular. Ziyarete Saray Belediye Başkanı Özgen Erkiş de katıldı.

ÇATALCA`DA VATANDAŞLA BİRARAYA GELDİLER

23 Haziran seçimlerinin ardından İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen CHP`li Ekrem İmamoğlu, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu ile birlikte Çatalca`da seçmene teşekkür ziyaretinde bulundu. Ziyarette vatandaşlarla bir araya gelen Kılıçdaroğlu ?Seçimden önce buraya gelmiştik ve size söz vermiştim ?Seçimi kazanacağız  ve Ekrem İmamoğlu ile buraya geleceğiz` demiştim. Seçim bitti, artık hizmet zamanı.? Hepinize desteklerinizden ötürü teşekkür ederiz. `Her  şey çok güzel oldu ama daha da güzel olacak` dedi.

CHP Heyeti`nin  vatandaşla çay içip sohbet ettiği ziyarete Tekirdağ`dan da CHP`li belediye başkanları katıldı. Saray Belediye Başkanı Özgen Erkiş, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu`nu tebrik ederek, başarılar diledi.