Tarih: 30.07.2019 19:57

SARAY ESKİ FESTİVALLERİNE KAVUŞACAK!

Facebook Twitter Linked-in

Saray`ın yeni Belediye Başkanı Özgen Erkiş, Trakya Flaş Haber Gazetesi`ne nezaket ziyaretinde bulunarak, bir zamanlar uluslararası düzeyde gerçekleştirilen Sanat ve Barış Festivali`ni yeniden aynı ölçekte gerçekleştirmek için çalışmalara başladığını açıkladı.

TRAKYA FLAŞ VE RADYO ŞEKER`E ZİYARET

Saray Belediye Başkanı Özgen Erkiş, gazetemize nezaket ziyaretinde bulundu. Trakya Flaş Haber Gazetesi Yayın Yönetmeni Abdulhamit Albez ile sohbet edip, üç aylık çalışmalarını anlatan Başkan Erkiş, bir zamanlar büyük ses getiren Saray Festivali`ne de yeniden hazırlandıklarını belirtti. Eski Kaymakam Yaşar Karadeniz, döneminde oldukça renkli ve dikkat çeken festivallerin yapıldığı Saray`da yeniden uluslararası festivallerin yapılması için çalışmaya başladıklarını belirten Başkan Erkiş, "Yaşar Bey döneminde oldukça iyi festivaller yapılmış. Organizasyon oldukça iyi. Hala o dönem yapılan stantlar duruyor. Biz de yeniden aynı festivalleri yapmak istiyoruz. Bu yıl geçti ancak önümüzdeki yıl bahar aylarında düzenlemeyi planlıyoruz."dedi.

EYLÜL AYINDA BALÇIK PANAYIRI

Önümüzdeki eylül ayında tarihi `Balçık Panayırı`nı yapmayı planladıklarını da dile getiren Başkan Erkiş, "Tarihi balçık panayırını düşünüyoruz. Ancak yağlı pehlivan güreşleri oldukça zor bir organizasyon, bizi düşündürüyor. İnşallah planladığımız şekilde panayırımızı gerçekleştiririz."diye konuştu.

TEŞEKKÜR ETTİLER

Trakya Flaş Haber`in kardeş kuruluşu olan Radyo Şeker`i de ziyaret eden Başkan Erkiş, yılların radyocusu Ünal Fırat ile de görüştü. Trakya Flaş Haber Gazetesi Yayın Yönetmeni Abdulhamit Albez ve Radyo Şeker sahibi Ünal Fırat, Başkan Erkiş`e nazik ziyareti nedeniyle teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar dileğinde bulundu.

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —