Tarih: 14.10.2020 10:24

BAŞKAN ERKİŞ: SÖZ VERDİĞİMİZ GİBİ

Facebook Twitter Linked-in

Saray Belediye Başkanı Özgen Erkiş, Ayaspaşa Mahallesi Recaibey Sokak ve Cami Caddesinde yapılan çalışmaları yerinde inceledi.

Saray Belediye Başkanı Özgen Erkiş ilçedeki bazı mahalle ve caddelerde yapılan çalışmalarla ilgili yaptığı açıklamada, ?İlçe merkezinde çalışmalarımız son hızıyla devam ediyor. Şu anki çalışmalarımızın başında sokaklarımızın parke taşı ve asfalt çalışmaları geliyor. Merkezdeki çalışmalarımızın ardından mahallelerimizle ilgili çalışmalarımızı hızlandırıp, Saray?ın sorunlarına çözüm odaklı çalışmalar için gerekenden fazla mesai harcayacağız.?dedi.

Vatandaşların talepleri doğrultusunda çalıştıklarını belirten Başkan Erkiş,?Recaibey Sokak sakinlerinden gelen talepler üzerine sokakta çöp konteynerleri ve alt yapı çalışmaları için Müdürlüklerimize gerekli talimatları verdik. Cami Caddesinde kaldırım çalışmalarından sonra sıcak asfalt çalışmalarımız tamamlandı. Bir ulusu güçlü kılan, dayandığı birlik ve beraberliktir. Mahalle halkımıza da göstermiş oldukları anlayış ve sabır içinde Saray Belediyesi olarak sonsuz teşekkürlerimizi sunarız.? diye sözlerini tamamladı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —