KAPAKLI`NIN ONAYI GELDİ ÇERKEZKÖY GELMEDİ!

KAPAKLI`NIN ONAYI GELDİ ÇERKEZKÖY GELMEDİ!

Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin`in 31 Mart Yerel seçimlerinin ardından kendisine Özel Kalem Müdürü olarak belirlediği Ufuk Bayraktar`ın atama `Onayı` Ankara`dan geldi. Çerkezköy`de ise Vahap Akay`ın bildirdiği Utku Yılmaz`ın Özel Kalem Müdürlüğü he

Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin`in özel kalem müdürlüğü ataması Bakanlık tarafından onaylandı. Ufuk Bayraktar resmen Kapaklı Belediyesi Özel Kalem Müdürü oldu. Çerkezköy`de ise Utku Yılmaz`ın Özel Kalem Müdürlüğü henüz onaylanmadı.

31 Mart Yerel Seçimleri`nin ardından İçişleri Bakanlığı Mahalli İdareler Genel Müdürlüğü`ne özel kalem müdürü olarak Belediye Başkanı Mustafa Çetin tarafından ismi gönderilen Ufuk Bayraktar`ın geçtiğimiz hafta `onay` yazısı geldi.   

ÇERKEZKÖY BELEDİYESİ`NİN ONAYLANMADI

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay`ın da 31 Mart Yerel Seçimleri`nin ardından `Özel Kalem Müdürü` olarak ismini Ankara`ya bildirdiği Utku Yılmaz`ın ise henüz özel kalem müdürlüğü onaylanmadı. Başkan Vahap Akay, ilk dönem Özel Kalem Müdürü olarak atadığı Muhteber Ilgaz Çerkezköy`e gelmeden, CHP Tekirdağ eski Milletvekili Emre Köprülü`nün danışmanlığını yapmıştı. Görevlendirmeyle bir süre bu görevi üstlenen Muhteber Ilgaz, daha sonra Çerkezköy`den ayrılmıştı. Muhteber Ilgaz`ın şu sıralar başka bir ilde memuriyet hayatını sürdürdüğü belirtiliyor.

ÇETİN KAPAKLI`DAN AKAY İTHAL

Bu arada, Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin`in uzun yıllar siyasette yol arkadaşlığı yaptığı 2014 seçimlerinde AK Parti`den Kapaklı Belediye Meclis Üyesi seçilen ve 5 yıl boyunca bu görevi yapan Ufuk Bayraktar`ı atamasına karşın Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay`ın Çerkezköy dışından getirdiği kişileri Özel Kalem Müdürü yapması, kamuoyunda tepki çekiyor.



Anahtar Kelimeler:

CANDAN BAŞKAN: GENÇLER İÇİN VİTES YÜKSELTECEĞİZ

TEKİRDAĞ’DA GÖÇMEN KAÇAKÇILIĞI OPERASYONU

663. TARİHİ KIRKPINAR YAĞLI GÜREŞLERİ’NE 832 PEHLİVAN KAYIT YAPTIRDI

TEKİRDAĞ’DA KAÇAK TÜTÜN OPERASYONU: 19 BİN DOLU MAKARON ELE GEÇİRİLDİ

TEKİRDAĞ 4’ÜNCÜ LAVANTA GÜNLERİ BAŞLIYOR