TEKİRDAĞ`DA 259 PROJEDEN 101 TANESİ TAMAMLANDI

TEKİRDAĞ`DA 259 PROJEDEN 101 TANESİ TAMAMLANDI

Valilik YİKOB Toplantı Salonu`nda 2020 yılı 1. dönem Koordinasyon Kurulu Toplantısı yapıldı.

Valilik YİKOB (Yatırım İzleme Koordinasyon Başkanlığı) 2020 yılı 1. dönem Koordinasyon Kurulu Toplantısı yapıldı. Toplantıya Vali Aziz Yıldırım?ın yanı sıra Vali Yardımcısı/YİKOB Başkanı Murat Eren, Belediye Temsilcileri, Yatırımcı Bölge ve İl Müdürleri katıldı.  

Yaptığımız bu toplantı ile çalışmalarımızın, ilimizin ve ülkemizin yatırımlarına, ekonomisine, refahına katkı sağlamasını ve hayırlı olmasını diliyorum."diye konuştu.

2019`DA 259 PROJE YÜRÜTÜLMEKTE

İlimizde yürütülen projelerin toplam tutarı 6 milyar 882 milyon TL?dir. Önceki yıllarda 1 milyar 713 milyon TL harcanmıştır. 2019 yılında gönderilen ödenekler ise 1 milyar 332 milyon TL olup, dönem sonu harcaması 1 milyar 10 milyon TL olarak gerçekleşmiştir."dedi.

PROJELERİN SEKTÖRLERE GÖRE DAĞILIMI

YİKOP tarafından yürütülen projelerin sektörlere göre dağılımını aktaran Vali Yıldırım,  " Tarım 57, Madencilik 7, Enerji 18, Ulaştırma-Haberleşme 29, Eğitim 66, Sağlık 20, İmalat 14, Turizm 1 ve D.K.H. (Diğer Kamu Hizmetleri) 47 adettir. 2020 yılında yatırımlarımıza başlarken, kuruluşlarımızın yürütecekleri projelerde diğer kurumlarla koordinasyonu sağlamaları gerekmektedir. Bu kapsamda yatırımcı kuruluşlar çalışmalarında, kaymakamlar ve ilçe belediye başkanlarıyla bilgi alışverişinde bulunmalıdırlar. 2020 yılının yatırımlarımız açısından verimli bir yıl olmasını diliyorum.? açıklamasını yaptı.

2019 Ekim Dönemi Koordinasyon Kurulu kararları değerlendirildi. Daha sonra, 2020 Ocak Dönemi Yatırımlarının İzleme ve Koordinasyon çalışmaları görüşüldü.

 



Anahtar Kelimeler:

İSTİHDAM MASASI İŞVEREN İLE İŞ ARAYANLARI BULUŞTURMAYA DEVAM EDİYOR

KIRKLARELİ TİCARET VE SANAYİ ODASI, ‘E-İMZA İŞ BİRLİĞİ PROTOKOLÜ’ İMZALADI

ÇEŞİDİN DOĞRU VERİMİN BOL OLSUN PROJESİ GERÇEKLEŞTİ

SEVAL AHMET ÇETİN FEN LİSESİ TÜRKİYE 2’İNCİSİ OLDU

GÜNEŞ KORUYUCU KULLANIMINDA NELERE DİKKAT EDİLMELİ?