İKİ AYDIR EĞİTİME AÇILAMIYOR

İKİ AYDIR EĞİTİME AÇILAMIYOR

Tepe Emlak Konutları mevkindeki altyapı, kanalizasyonu olmadığı için iki aydır Yusuf Şenel Ortaokulu eğitim ve öğretime açılamıyor.

Çerkezköy?de son dönemlerde yapılan eğitim yatırımları dikkat çekerken, hayırseverlerin de eğitime destekleriyle büyüyor.

 Özellikle Tepe Emlak Konutları mevkinde yapılan ve Tepe Ortaokulunu tekli eğitime geçmesini sağlayacak olan Yusuf Şenel Ortaokulu?nda her şey hazır. Okulun tamamlanmasının ardından Milli Eğitim Müdürlüğü ve Kaymakamlık yetkilileri ise gördükleri manzara karşısında adeta şoka uğradılar. Okulun foseptik bağlantısı bulunmazken, yetkililer durumu Tekirdağ Büyükşehir Belediyesine bağlı Su ve Kanalizasyon İdaresi?ne (TESKİ) bildirdi. Ancak aradan iki ay geçmesine rağmen bugüne kadar kimse ilgilenmedi.

VELİLER TEPKİLİ

 32 derslikli olan hayır sever Yusuf Şenel tarafından yaptırılan Ortaokulu, kanalizasyon sorunu nedeniyle eğitim ve öğretime açılamıyor. Veliler ise duruma tepkili. Öğrenci velileri, kanalizasyon sorununun bira önce çözülmesini beklerken, çocuklarının daha az sayıdaki sınıflarda eğitim görmesini bekliyor. TESKİ?yi eleştiren veliler, bugüne kadar okulun kanalizasyon sorununun giderilmemesini şaşkınlıkla karşılarken, "Okulun yapımına başlandığında TESKİ buranın altyapısını yapıp tamamlamalıydı. Okul bitmiş aradan iki ay geçmiş ama hala altyapı, kanalizasyon yapılmamış."dedi.
 



Anahtar Kelimeler: