Gündem

Gündem Haberleri

TEKNOLOJİ HATASI

TEKNOLOJİ HATASI

BBP Tekirdağ İl Başkanı Turan Demircan, Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Yılmaz Bulut`un sosyal medya anketinde CHP`li aday `Vahap Akay`a oy kullanmış olmasını, sayfasını yöneten kişiden kaynaklı ve yanlışlıkla `tıkladığı`nı belirtti.

BBP Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Yılmaz Bulut`un, sosyal medya anketinde CHP`li Belediye Başkan Adayı Vahap Akay`a oy vermesiyle ilgili açıklama geldi. BBP İl Başkanı Turan Demircan, bunun teknoloji hatası olduğunu belirtti.

HATA İNSAN İÇİNDİR

Demircan açıklamasında şunlara yer verdi: "Çerkezköy kamuoyunun dikkatine BBP Başkan Adayımız Sayın Yılmaz Bulut`un yerel bir gazetenin anketine sayfasını yöneten genç bir kardeşimizin yanlışlıkla tıklaması sonucu başka bir adaya oy vermiş gibi görünmesine sebebiyet verilmiştir. Bundan dolayı üzgünüz olabilir. Bu da sosyal medyanın ve teknolojinin kullanılırken ne kadar hassasiyet gerektirdiğinin önemini bir kez daha ortaya koymuştur. Hata insan içindir. Lakin bunu siyaset simsarları anında fırsat bilip leş kargaları gibi başka mecralara çekmekte gecikmediler yani işlerini yaptılar. Yaklaşık 1 aydır seçim meydanlarında kapı kapı sokak sokak ayaklarımız patlarcasına verdiğimiz mücadelenin karşılığında tüm yokluklara tüm imkansızlıklara rağmen çalışmalarımızı görmezden gelenler, bu gün sosyal medyada sevinçten naralar atmakta, akılları sıra büyük bir açık yakaladıklarını zannetmekteler. Bunun cevabını 31 mart 2019 akşamında hep birlikte göreceğiz. "



Anahtar Kelimeler:

BAŞKAN VAHAP AKAY’DA HOŞGELDİN BEBEK ZİYARETİ

TEKİRDAĞ İTFAİYESİ SON 3 AYDA 3 BİN 485 OLAYA MÜDAHALE ETTİ

ÇORLU’DA BİN 300 DÖNÜM ANIZ ALEV ALEV YANDI

TEKİRDAĞ’DA MİLLİ MAÇ COŞKUSU: BİNLERCE VATANDAŞ SAHİLE KURULAN DEV EKRANDAN MAÇI İZLEDİ

LGS TÜRKİYE BİRİNCİSİNE 10 BİN LİRA ÖDÜL