HAFTANIN MANŞETİ

HAFTANIN MANŞETİ Haberleri

41. SAYI ÇIKTI!

41. SAYI ÇIKTI!

Trakya Flaş Haber Gazetesi`nin yeni sayısı çıktı. Haftanın manşetinde Çerkezköy Belediyesi`ndeki ruhsat dolandırıcılığı olayının bir başka boyutu var!

Trakya Flaş Haber Gazetesi, bu haftada yine dopdolu haberlerle 41. sayısıyla okurlarıyla buluştu. Haftanın manşetinde Çerkezköy Belediyesi`nde yaşanan ruhsat dolandırıcılığında farklı iddialar var. Ayrıntılar gazetenizde...

Bu arada, yeni sayısı bugün çıkan Trakya Flaş Haber 41. sayısını okurlarıyla buluşturmanın mutluluğunu yaşıyor. Geçen yılın son günlerinde, 25 Aralık 2018 tarihinde ilk sayısı yayımlanan Trakya Flaş Haber, o günden itibaren haftada bir kez okurlarıyla buluştu. ?Bugün 41 kere maşallah? dediğimiz Trakya Flaş?Haber, gündemi tayin eden haberleriyle hep öne çıktı. Gazetenizin bir yaşına 2.5 aylık bir süre kala kendisini yenilemenin hazırlıkları içerisinde olduğunu belirtmekten gurur duyuyoruz.

Trakya Flaş Haber Gazetesi, 41. sayısında istikrarlı köşe yazılarıyla bir kez daha farklılığını koyuyor. Eğitimci yazarımız Mehmet Demirbaş, bu hafta `Öğrenci` olmanın zorluklarını (!) nefis bir yazıyla kaleme aldı. Minik Yazarlarımız Edanur Bursalı ve Eylül Özbey yeni yazılarıyla bir kez daha okurlarımızla buluştu.  Küçük yazarlarımız zaman zaman yazdıkları şiirlerle, duygusal iklimlere de bizleri taşıyor. Ünal Fırat ve Kara Kutu`da Genel Yayın Yönetmenimiz Abdulhamit Albez yeni yazılarıyla okurlarımızla buluştu.

Başta Çerkezköy ve Kapaklı olmak üzere, Trakya Flaş Haber artık tüm ilçelerde! Tekirdağ`daki gündem haberlerle okurlarımızla buluşan yeni sayımız tüm bayilerde...

 



Anahtar Kelimeler:

YILIN ‘EN’LERİ YARIŞMASI BAŞLADI...

YENİ SAYIMIZ ÇIKTI

ÇERKEZKÖY MİLLİ EĞİTİMDE BÜYÜK KAMU ZARARI…

YENİ SAYIMIZ ÇIKTI

YENİ SAYIMIZ ÇIKTI