HAFTANIN MANŞETİ

HAFTANIN MANŞETİ Haberleri

TRAKYA FLAŞ HABER`İN 33. SAYISI ÇIKTI!

TRAKYA FLAŞ HABER`İN 33. SAYISI ÇIKTI!

Trakya Flaş Haber Gazetesi`nin yeni sayısı bugün çıktı. Haftanın manşetinde zor günler geçiren Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay`ın belediyede büyük bir ?Tırpan? operasyonuna hazırlandığı haberi var.

Trakya Flaş Haber Gazetesi, her zamanki gibi gündemdeki konuları sütunlarına taşıdığı yeni sayısını çıkardı. Yeni sayının gündemi Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay`ın belediyede yapacağı büyük operasyonu var.

Yeni sayısı bugün çıkan Trakya Flaş Haber`de son zamanlarda yaşanan dolandırıcılık olayı nedeniyle zor günler geçiren Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay`ın belediyede yapacağı görev değişikleri var. Başkan Vahap Akay, Kurban Bayramı sonrasında belediyede büyük bir ?Tırpan? operasyonuna hazırlandığı öne sürüldü. Akay, önemli görevlerde değişiklik yapacak. Detaylar Trakya Flaş Haber Gazetesi`nde...

Yine her zaman ki gibi bu haftada yeni köşe yazılarıyla Trakya Flaş Haber Gazetesi, okurlarıyla buluştu. 5 yazarımız farklı konularda yazmaya devam ediyor. Eğitimci yazarımız Mehmet Demirbaş, `Sıcacık Yuvam` başlığı ile kaleme aldığı yazılarının 7.`sini yazdı. Minik Yazarlarımız Edanur Bursalı ve Eylül Özbey yeni yazılarıyla okurlarımızla buluştu. Bu arada bir başka yazarımız Ünal Fırat`ın bu haftaki konusu, kurban kesimleri oldu. Dikkat çeken yazıyı kaçırmayın! Trakya Flaş Haber`in vazgeçilmezi Kara Kutu ise, her zaman ki gibi karanlıkta kalan olaylara ışık tutup, ilginç yorumlar getiriyor.

Başta Çerkezköy ve Kapaklı olmak üzere, Tekirdağ`daki gündem haberlerle okurlarımızla buluşan yeni sayımız tüm bayilerde...



YILIN ‘EN’LERİ YARIŞMASI BAŞLADI...

YENİ SAYIMIZ ÇIKTI

ÇERKEZKÖY MİLLİ EĞİTİMDE BÜYÜK KAMU ZARARI…

YENİ SAYIMIZ ÇIKTI

YENİ SAYIMIZ ÇIKTI