HAFTANIN MANŞETİ

HAFTANIN MANŞETİ Haberleri

15. SAYIMIZ ÇIKTI!

15. SAYIMIZ ÇIKTI!

Trakya Flaş Haber Gazetesi`nin yeni sayısı çıktı. Her hafta sayfalarındaki haberleriyle gündeme damgasını vuran Trakya Flaş Haber, 15. baskısını yaptı.

Trakya Flaş Haberin 15. sayısı yayımlandı. Her hafta salı günleri yayımlanan gazetemiz, yeni baskısını yaptı. Yeni sayımızda bölgemizin gündemdeki konularıyla okurlarımızla buluştuk.

Yeni sayımızda Belediye Başkanlığı koltuğuna oturan Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin`in Eyüp Sultan ziyareti yer aldı. Trakya Flaş Haber`in birinci sayfasından gördüğü `Sokak Düğünleri` yaz aylarının gelmesiyle birlikte işçi kenti Çerkezköy`de vatandaşın bir numaralı sorunu haline gelmeye başladı. Yetkililerden sokak düğünlerine çözüm bekleniyor. Ayrıntılarını gazetemizden okuyacağınız haberimizin yanı sıra köşe yazılarıyla Genel Yayın Yönetmenimiz Abdulhamit Albez, bir kez daha gündem olacak.

Geçtiğimiz hafta TSD (Türkiye Sakatlar Derneği) Genel Merkezi tarafından görevden alınan TSD Çerkezköy Şubesi`ne atanan kayyumla ilgili yazan Albez, aynı mantık yürütüldüğünde `Devletin`de TSD Genel Merkezi`ne kayyum ataması gerektiğini iddia etti.

 Trakya Flaş Haber olarak sayfalarımıza taşıdığımız haberimizle birlikte yine bu hafta da siyasetin öne çıkanlarını gazetenizde bulabilirsiniz.   

Trakya Flaş Haber`de, Çerkezköy ve Kapaklı başta olmak üzere bölgede haftanın öne çıkan haberler yer alıyor.

Yeni sayımız tüm gazete bayilerinde...



Anahtar Kelimeler:

YILIN ‘EN’LERİ YARIŞMASI BAŞLADI...

YENİ SAYIMIZ ÇIKTI

ÇERKEZKÖY MİLLİ EĞİTİMDE BÜYÜK KAMU ZARARI…

YENİ SAYIMIZ ÇIKTI

YENİ SAYIMIZ ÇIKTI