HAFTANIN MANŞETİ

HAFTANIN MANŞETİ Haberleri

BU SAYI ÇOK FARKLI!

BU SAYI ÇOK FARKLI!

Trakya Flaş Haber Gazetesi`nin son sayısı çıktı. Her hafta sayfalarındaki haberleriyle gündeme damgasını vuran Trakya Flaş Haber, 7. baskısını yaptı.

Trakya Flaş Haberin 7. sayısı bugün çıktı. Manşette, ?Hastane`de büyük gaf? başlığı ile okuyucuyla buluşan yeni sayımız da bu hafta, ilginç haberler yer alıyor.

Haftalardır yazdığımız gibi CHP?nin eski  Çerkezköy İlçe Başkanlarından Metin Dönmez nihayetinde DSP`den aday oldu. Belediye Başkan adaylarını belirleyen CHP ve AK Parti`de şimdi de sırada Meclis üyelikleri var. Akay`ın Meclis`inde ilginç aritmetik, Kozuva Meclis`in genel yapısını belirledi.  Termik Santralle ilgili geçen hafta Ak Parti Tekirdağ Milletvekili Mustafa Yel?in yaptığı açıklamaların ardından belgelerde ortaya çıktı. Bu kez AK Parti Tekirdağ Milletvekili ve TBMM Başkan Vekili Mustafa Şentop, ÇED`in sonlandırıldığına ilişkin belge sundu.

7. Sayımızda önemli bir röportaj da yer alıyor. AK Parti Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mestan Özcan, tüm sorulara yanıt verdi. Tam birbuçuk sayfaya sığdırabildiğimiz Mestan Özcan röportajı sadece Trakya Flaş Haber okuyucularına özel! Çerkezköy ve Kapaklı`da Belediye Başkan Adayları hayli iddialı. Seçim çalışmaları yoğun geçiyor.

Siyasetin yanı sıra halkın nabzını da yoklayan Trakya Flaş haber , ilginç gelişmelere de sayfalarında yer verdi.



Anahtar Kelimeler:

YILIN ‘EN’LERİ YARIŞMASI BAŞLADI...

YENİ SAYIMIZ ÇIKTI

ÇERKEZKÖY MİLLİ EĞİTİMDE BÜYÜK KAMU ZARARI…

YENİ SAYIMIZ ÇIKTI

YENİ SAYIMIZ ÇIKTI