Gündem

Gündem Haberleri

19. SAYI ÇIKTI!

19. SAYI ÇIKTI!

Trakya Flaş Haberin 19. sayısı çıktı. Her hafta salı günleri yayımlanan Trakya Flaş Haber Gazetesi`nde haftanın gündemi AK Parti İl Başkanlığı`na yapılan atamanın ardından teşkilatlardaki hareketlilik oldu. Çerkezköy`de üç isim konuşuluyor.

Trakya Flaş Haber Gazetesi`nin yeni sayısı çıktı. Haftanın manşetinde AK Parti`de yaşanan değişim var. İl Başkanı Mestan Özcan olurken, bu hafta yönetimini oluşturması beklenen Özcan`ın ardından ilçe teşkilatlarına da yeni isimler konuşuluyor.

19. sayısı bugün yayımlanan Trakya Flaş Haber`de köşe yazıları dikkat çekiyor. Dört ayrı köşe yazısı okurlarımızla buluşurken, minik yazarlarımız performans artırdı. Başakşehir Okulları`nın Yazar Kulübü`nde her hafta yeni bir yazı ile karşımıza çıkan Eylül Özbay, üçüncü yazısını yazarken, Edanur Bursalı ikinci yazısı `Beni biraz dinlesene` ile okurlarımızla buluştu.

Başta Çerkezköy ve Kapaklı olmak üzere, Tekirdağ`daki gündem haberlerle okurlarımızla buluşan yeni sayımızda, çeşitli alanlarda ödül alan öğrenci ve okullarının haberleri de yer alıyor.

 

Trakya Flaş Haber`de haftanın öne çıkanlarında ilginç bir haberimiz daha var. Nostalji Sokağı, bir değer adı `Şemsiyeli Sokak` Çerkezköy`ün çehresini değiştirecek.

Yeni sayımız tüm gazete bayilerinde...

 

 



Anahtar Kelimeler:

CANDAN BAŞKAN: GENÇLER İÇİN VİTES YÜKSELTECEĞİZ

TEKİRDAĞ’DA GÖÇMEN KAÇAKÇILIĞI OPERASYONU

663. TARİHİ KIRKPINAR YAĞLI GÜREŞLERİ’NE 832 PEHLİVAN KAYIT YAPTIRDI

TEKİRDAĞ’DA KAÇAK TÜTÜN OPERASYONU: 19 BİN DOLU MAKARON ELE GEÇİRİLDİ

TEKİRDAĞ 4’ÜNCÜ LAVANTA GÜNLERİ BAŞLIYOR