HAFTANIN MANŞETİ

HAFTANIN MANŞETİ Haberleri

YENİ HAFTA YENİ BASKI

YENİ HAFTA YENİ BASKI

Trakya Flaş Haber Gazetesi`nin yeni sayısı çıktı. Her hafta sayfalarındaki haberleriyle gündeme damgasını vuran Trakya Flaş Haber, 10. baskısını yaptı.

Trakya Flaş Haberin 10. sayısı  yayımlandı. Her hafta salı günleri yayımlanan gazetemizin, yeni baskısında bir mağdur pazarcı bulunuyor.   

Manşette, "Metin Bey`in başkanı değil" haberinin yer aldığı yeni sayımızda, haftanın öne çıkanlarına yer verdik.

Trakya Flaş Haber yeni sayısında artık son aya girdiğimiz yerel seçimlerde siyasiler hız kazandı. Cumhur İttifakı`nın adayları bu ay içinde projelerini açıklayacak. Yeni sayımızda, Çerkezköy ve Kapaklı başta olmak üzere bölgenin siyasetinde öne çıkanlar yer alıyor. Manşet haberimiz bir kez daha Çerkezköy`den. Pazarda seyyar satıcılık yapan Metin Dayı, yıllarca çalıştığı pazardan Çerkezköy Belediyesi`nin yeni yaptığı pazarın faaliyete geçmesiyle birlikte uzak kalmış. Ayrımcılık yapıldığını öne süren Metin Dayı`nın feryadına, Belediye Başkanı Vahap Akay`ın `Herkesin başkanı` sloganına karşın, "Metin Bey`in Başkanı Değil` başlığı attık. Yine bir başka önemli haberimiz İYİ Parti`den... İYİ Parti`nin Yönetiminde yer aldığını söyleyen İhsan Özer, iki aydır yönetim oluşturulmadığı için partisinden ayrıldığını söylüyor...

Yeni sayımız tüm gazete bayilerinde...



Anahtar Kelimeler:

YILIN ‘EN’LERİ YARIŞMASI BAŞLADI...

YENİ SAYIMIZ ÇIKTI

ÇERKEZKÖY MİLLİ EĞİTİMDE BÜYÜK KAMU ZARARI…

YENİ SAYIMIZ ÇIKTI

YENİ SAYIMIZ ÇIKTI