HAFTANIN MANŞETİ

HAFTANIN MANŞETİ Haberleri

38. SAYIMIZ ÇIKTI!

38. SAYIMIZ ÇIKTI!

Trakya Flaş Haber Gazetesi`nin yeni sayısı bugün çıktı. Haftanın manşetinde Çerkezköy Belediyesi tarafından iki yıl önce oluşturulan `Hanımeli Sokağı`nın içler acısı hali var!

Trakya Flaş Haber Gazetesi, bu haftada yine dopdolu haberlerle okurlarıyla buluştu. Yeni sayının gündeminde Çerkezköy`de bir zamanlar kadınlar için ümit veren `Hanımeli Sokağı` var.  Hanımeli Sokağı şu günlerde izbe haliyle görenlerin tepkisini çekiyor. .. Detayları gazetenizde...

Yeni sayısı bugün çıkan Trakya Flaş Haber`de haftanın bir başka gündemi ise Gaziler Günü... Dün tüm yurtta kullanan gazilerimizi Trakya Flaş Haber olarak, büyük bir minnet ve şükranla anıyoruz.

YAZARLARIMIZ YİNE BOMBA GİBİ YAZDI

Trakya Flaş Haber Gazetesi, bu hafta da farklı konulardaki köşe yazılarıyla okurlarıyla buluştu. Eğitimci yazarımız Mehmet Demirbaş, yaz tatilini tamamladı. Çocuklardaki özgüven gelişimini yazan Demirbaş, ailelere önemli tavsiyelerde bulunuyor, köşesinde. Minik Yazarlarımız Edanur Bursalı ve Eylül Özbey yeni yazılarıyla bir kez daha okurlarımızla buluştu.   Ünal Fırat ve Kara Kutu her zaman ki gibi yeni konularla gündemi yazdı.

Başta Çerkezköy ve Kapaklı olmak üzere, Trakya Flaş Haber artık tüm ilçelerde! Tekirdağ`daki gündem haberlerle okurlarımızla buluşan yeni sayımız tüm bayilerde...



Anahtar Kelimeler: Trakya Flaş Haber Çerkezköy

YENİ SAYIMIZ ÇIKTI

ÇERKEZKÖY MİLLİ EĞİTİMDE BÜYÜK KAMU ZARARI…

YENİ SAYIMIZ ÇIKTI

YENİ SAYIMIZ ÇIKTI

YENİ SAYIMIZ ÇIKTI